-
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim..
Sanırım en çok B5 kullanıcısına buradan ulaşırım die düşündüm :)
Benim isteğim.. Elinizde çıkma, hurda, çalışmayan yada bakımdan sonra çıkan attığınız parçalardan bazı ihtiyaçlarım var.. Bunları almak istiyorum.. istediklerimi kabaca aşağıya yazıcam elinde olanlar varsa çok makbule geçer :)
ilk olarak Amortisör lazım.. patlak çatlak hiç farketmez.. Şuan en çok aradığım parça :)
Bunun dışında rot kolları, yürüyen aksam parçaları v.b de olur..
bakımlarda değişen, balata, disk v.b. şeylere gerek yok..
-
-
Konuyu biraz hortlatacağım ama yeni konu açıp kirlilik yaratmak istemedim. 3.0v6 quattro (a4 b6) araç var.Otomatik diyor ama cvt mi ? Bir arkadaşım bakıyor.Ve ciddi ilgileniyor.Bu araçlara istanbulda (anadolu yakasında) baktırabileceğimiz neresi var ? motorda veya şanzımanda yada aktarmada (quattro sisteminde) problem var mı vs diye ? Sunroofsuz olması çok büyük bir olumsuzluk yaratır mı ? Olsun bende isterim ama ilanlardaki sunroofluların hiçbiri gönlümüze sinmedi.
-
Sunroof tamamen sizin tercihinize kalmış ama ilk sunrooflu arabamdan sonra sunroofsuz arabaya binince pek rahat edemiyorum ben :)
Şanzıman olarak onlarda bildiğim kadarı ile S4 lerdeki ZF güzel bi şanzıman var. CVT olmadığına eminim..
4 çekişi kontrol etmenin en güzel yolu güzel bi kalkış yapıp 4 tekerinde sardığını görmek..
Bunun dışında çok fazla şansınız yok..
-
şanzıman dayanıklı mı ? Egzoz filtre yapılacak en fazla ama işte diyelim esti arkadaşın kafasına hazır sc kit taktırdı(arkadaş bulgar vatandaşı olduğundan imkanı olabilir belki) o kiti sorunsuz kullanmasına izin verir mi ?
Sunroof olsaydı çok iyi olurdu neyse kişisel tercih dediğiniz gibi.Birde motor kontrolü için tavsiye edebileceğiniz usta var mı ? Yere su döker avm otoparkında denerim fazla kasmam arabayı.Tcs tamamen kapatılıyor mu ? Mp3 çalıyor mu teybi ?
-
A4 b6 1.8t&q avant manuel 190 hp olan versiyonu Tr'ye ithal edildimi hiç ?
-
Arkadaşlar merhaba bana A4 quattro orjinal helezon yayları lazım
-
ahh be quattro'm nerelerdesın