Quattrocular buraya

Thread: Quattrocular buraya

1. turbo&quattro's Avatar

turbo&quattro said:
    Arkadaslar s4 ( avus ) janti ariyorum. Satan, goren, bilen varsa buradan bilgilendirebilir.

2. bykral's Avatar

bykral said:
    Quattrocular durgunlaştı bu aralar karda başladı yarin foto video yapmak gerek

3. Quattrocular buraya

misery1903 said:
    Hayallerimi süsler bir A6 Allroad Quattro 3.0 TDI. Adaptive Air Suspension ile birlikte 4 çekerin vereceği tartışmasız zevk

4. Mr.K's Avatar

Mr.K said:
    Quote Originally Posted by turbo&quattro View Post
    Arkadaslar s4 ( avus ) janti ariyorum. Satan, goren, bilen varsa buradan bilgilendirebilir.
    üzücü bi hbr söylim sana.. tekrar umarım denk gelır 5dk farkla kacırdım
    - K -

________
    Dr.Ecu

5. 63owen63's Avatar

63owen63 said:
    Quote Originally Posted by turbo&quattro View Post
    avus s diye mi geçiyordu abi o ?
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

6. turbo&quattro's Avatar

turbo&quattro said:
    Quote Originally Posted by 10ur_K View Post
    üzücü bi hbr söylim sana.. tekrar umarım denk gelır 5dk farkla kacırdım
    Saglik olsun Onur..Acelemiz yok elbet denk gelir biryerlerde.Sagolasin ilgin alakan icin
    Quote Originally Posted by 63owen63 View Post
    avus s diye mi geçiyordu abi o ?
    Avus s serilerindeki ( early s series) jantin ismi. Ben b5 s4, s6 janti ariyorum .

7. -batu-'s Avatar

-batu- said:
    topkapıda eren jantta vardı 1 ay kadar önce.

8. turbo&quattro's Avatar

turbo&quattro said:
    Oem mi replikami bilgini varmi ?

9. white quattro's Avatar

white quattro said:
    Quote Originally Posted by bykral View Post
    Quattrocular durgunlaştı bu aralar karda başladı yarin foto video yapmak gerek

Kaşıntı tutar yakında
    BMW 120d

10. bykral's Avatar

bykral said:
    Quote Originally Posted by white quattro View Post

Kaşıntı tutar yakında

hep beraber kaşınalım ya toplu video foto filan bi kar yapsa 3 bugiy 1 quattro hazır da

11. samimi_1983's Avatar

samimi_1983 said:
    arkadaşlar merhaba bmw 320 aracımı a4 1,8t quattro ile değiştirdim.çok keyif alarak biniyorum.hafiften bir şeyler yapmak istiyorum.turboyu büyütüp(kk 04) yazılım ile birlikte egzoz yapmak istiyorum.aracımda lpg var.sizce turboyu büyütünce lpg ile kullanmaya devam edebilir miyim?

12. cheers's Avatar

cheers said:
    18Şubat Kartalkaya buluşması var sanırım
    ---BTU cupra---

13. yavuz364's Avatar

yavuz364 said:
    Quote Originally Posted by samimi_1983 View Post
    arkadaşlar merhaba bmw 320 aracımı a4 1,8t quattro ile değiştirdim.çok keyif alarak biniyorum.hafiften bir şeyler yapmak istiyorum.turboyu büyütüp(kk 04) yazılım ile birlikte egzoz yapmak istiyorum.aracımda lpg var.sizce turboyu büyütünce lpg ile kullanmaya devam edebilir miyim?
    Ayarını düzgün yaparsanız hiç problem yaşamadan binebilirsiniz LPG ile

Quote Originally Posted by cheers View Post
    18Şubat Kartalkaya buluşması var sanırım
    Hani nerde ?
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

14. cheers's Avatar

cheers said:
    Doğuş otonun düzenlediği ve geleneksel hale gelen Quattro şenliği.17-18-19 şubat tarihlerinde Kartalkaya da olacak.
    ---BTU cupra---

15. samimi_1983's Avatar

samimi_1983 said:
    Ayarını düzgün yaparsanız hiç problem yaşamadan binebilirsiniz LPG ile

teşekkür ederim yavuz

16. Quattrocular buraya

mrttncr said:
    merhabalar. Artık ben de quattro kullanıcısıyım. ilk arabam olduğu için şu anlık 150 beygir keyif verici geliyor ama 10 günde 'ah biraz daha kuvvet' demeye başladım açıkçası. İlk olarak motoruna iyi bir bakım yaptırdım devirdaim kayışlar baskı balata filtreler motor yağı değişti. Şanzımanı ve diferansiyelleri , yürür kısımları ve frenleri elden geçirdikten sonra jant lastik coilover hava filtresi buji BOV ile başlayacağım inşallah.

17. yavuz364's Avatar

yavuz364 said:
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın
    Elimizden gelen yardımı ardımıza koymayız quattrocular olarak..
    Quote Originally Posted by mrttncr View Post
    merhabalar. Artık ben de quattro kullanıcısıyım. ilk arabam olduğu için şu anlık 150 beygir verici geliyor ama 10 günde 'ah biraz daha kuvvet' demeye başladım açıkçası. İlk olarak motoruna iyi bir bakım yaptırdım devirdaim kayışlar baskı balata filtreler motor yağı değişti. Şanzımanı ve diferansiyelleri , yürür kısımları ve frenleri elden geçirdikten sonra jant lastik coilover hava filtresi buji BOV ile başlayacağım inşallah.

18. BoraRS's Avatar

BoraRS said:
    Beyler su aralar Audi bakiyorum kendime. Ancak gorunuse gore butce olarak Dogus cikisli olmayan birsey alacagim. Sizce bu tehlikeli birseymidir Dogus cikisli arac almamak? Illa Dogus cikisli mi olmali? Olmazsa ne olur? Arabama durduk yerde haciz mi gelir? Bu arada alacagim aracin modeli 2007 veya 2008 olacak.

19. yavuz364's Avatar

yavuz364 said:
    Arkadaşlar daha önce A4 B5 e taktığınız en büyük lastik ölçüsü neydi ????

Lastik konusunda çok düşüncelerim var da bu konuyu merak ediyorum..
    Yurtdışında 245-40-18 takanlar flan var ama arka tarafa hiç sığacakmış gibi değil