Arkadaslar s4 ( avus ) janti ariyorum. Satan, goren, bilen varsa buradan bilgilendirebilir.
Hayallerimi süsler bir A6 Allroad Quattro 3.0 TDI. Adaptive Air Suspension ile birlikte 4 çekerin vereceği tartışmasız zevk![]()
arkadaşlar merhaba bmw 320 aracımı a4 1,8t quattro ile değiştirdim.çok keyif alarak biniyorum.hafiften bir şeyler yapmak istiyorum.turboyu büyütüp(kk 04) yazılım ile birlikte egzoz yapmak istiyorum.aracımda lpg var.sizce turboyu büyütünce lpg ile kullanmaya devam edebilir miyim?
Doğuş otonun düzenlediği ve geleneksel hale gelen Quattro şenliği.17-18-19 şubat tarihlerinde Kartalkaya da olacak.
---BTU cupra---
merhabalar. Artık ben de quattro kullanıcısıyım. ilk arabam olduğu için şu anlık 150 beygir keyif verici geliyor ama 10 günde 'ah biraz daha kuvvet' demeye başladım açıkçası. İlk olarak motoruna iyi bir bakım yaptırdım devirdaim kayışlar baskı balata filtreler motor yağı değişti. Şanzımanı ve diferansiyelleri , yürür kısımları ve frenleri elden geçirdikten sonra jant lastik coilover hava filtresi buji BOV ile başlayacağım inşallah.
Beyler su aralar Audi bakiyorum kendime. Ancak gorunuse gore butce olarak Dogus cikisli olmayan birsey alacagim. Sizce bu tehlikeli birseymidir Dogus cikisli arac almamak? Illa Dogus cikisli mi olmali? Olmazsa ne olur? Arabama durduk yerde haciz mi gelir? Bu arada alacagim aracin modeli 2007 veya 2008 olacak.
Arkadaşlar daha önce A4 B5 e taktığınız en büyük lastik ölçüsü neydi ????
Lastik konusunda çok düşüncelerim var da bu konuyu merak ediyorum..
Yurtdışında 245-40-18 takanlar flan var ama arka tarafa hiç sığacakmış gibi değil![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)