cok gecmis olsun zorla bindirmiyor kimse memnun degilsen degisiceksn..
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
büyük geçmiş olsun ucuz atlatmıssınız yine
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
dün gece yerler gerçekten berbattı .. temde 5.vites sabit gidiyorum 2.5-3000 devir arası yarım gaz oturunca bile sarıyodu .. çektim 6 ya 80-90 en sağ şerit esnaf spec devam .. bu havalarda ekstra dikkat etmek lazım hele bitik lastikle allah muhafaza
Yere çiğ düştüğü için çok sakat yerler.Megane2'nin orjinal lastikleri ıslakta çok kötü zaten.Geçen gün bende tehlike atlattım kurtardım.
Ama bitik lastikle bu havalarda gezinmek davetiye çıkarmış kazaya.Kötü lastikle bu havada hiçbir araba yol tutmaz
Geçmiş olsun ,sana bişey olmaması sevindirici
Geçmiş olsun , Renault'un yol tutuşunun bozuk gelmesi araçların tr'de üretilmesiylede doğru orantılı...
Kendim ithal versiyon kullanıyorum test'lerdede kanutlanmış şekilde golf6'dan daha yüksek viraj limitlerine sahip aracım megane3hb (ithal) bu sadece bir örnek ...
Golf MKVII 1.6 Tdi
Öncelikle çok geçmiş olsun. Lastikler tehlikeye davet çıkarmış.
Özellikle Megane2 ve megane 3 lerde ki bunlar yerli üretim (ithal 3 lerden bahsetmiyorum) arabayı Türkiyenin bozuk yollarına dayansın diye ekstradan yükseltiyorlar. İnanılmaz saçma bir olay bu kesinlikle arabanın yol tutuşunu baya etkiliyor. Elinizi açıp davlumbaza sokabiliyorsunuz varmı böle saçmalık. Arkadaşım Meg 3 yerli ye 3.5cm yay aldık ithal araçların yüksekliğine düştü nerdeyse o kadar yüksek araçlar.
Ayrıca bu Megane 3 ler inanılmaz yol tutuyor H&R yay+ eSP virajlarda çok başarılı. Ha alırmıyım almam bu saatten sonra![]()
Geçmiş olsun
Sizinki biraz, uludağa kışın ortasında 20" yazlık jant-lastiklerle çıkıp, sonra kaza yapınca arabaya saydıran suv kullanıcılarının durumuna benzemiş.
Neyseki size bir şey olmamış, gerisi mühim değil.
megane'ın yol tutuşu sınıf ortalamasının çok üstündedir, hatta focus ve golf'ten sonra gelir diyebiliriz, burada kabahalti arabaya değil bitik lastikte yani sizde aramalı diye düşünüyorum
geçmişolsun.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)