siparişlerim geldi
şükür yetişmeyecek sanıyordum
asker arkadaşım body'im sağolsun özel farklı taşlı filan kolye yüzük seti yaptıdaha ne olsun
![]()
siparişlerim geldi
şükür yetişmeyecek sanıyordum
asker arkadaşım body'im sağolsun özel farklı taşlı filan kolye yüzük seti yaptıdaha ne olsun
![]()
mont aldım 3 gun onceden kutladık bebektede yemege gotrdum yeter oh mis o bana bişi almadı hıcde onemlı deıl valla onla olmak en guzelı![]()
www.honda-tech.com
![]()
14 şubat hayal ürünüdür...tek gerçek aspava dürümüdür...
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
bugün bir kuyumcuda küpe,kolye,yüzük seti sordum 3,500tl dedi teşekkürlerimi iletip çıktım. Yarım saat sonra aynısını 100tl ye aldım![]()
dün sevgilimden ayrıldım hediye planlarımda kalmadı..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
arkdslar bu 14 subat gunu ayrılmarl gercekmı yanı tamam 14 subat onemlı degıl seven ınsan ıcın 14 subat hergundur bende 11 ınde kutladım 14unde ayrıyız işlerden dolayı hedıye alacakalra sac duzlestırıc yada canta tavsıye edıyorumbabet te alabılrsınız
![]()
www.honda-tech.com