bir çok banka kart parası alıyo bunlara itiraz ederseniz kendilerine zaten bidahki aya geri veriolar paranızı ekstrede görüosunuz sadece itiraz edin etmeyenlerin parası gidiyo tabi o ayrı kimden ne koparırlarsa
bir çok banka kart parası alıyo bunlara itiraz ederseniz kendilerine zaten bidahki aya geri veriolar paranızı ekstrede görüosunuz sadece itiraz edin etmeyenlerin parası gidiyo tabi o ayrı kimden ne koparırlarsa
Ben gecende konu acmıstım bunla ilgili.
Ertesi günü gittim kartı kırdım hesabı kapattırdım, haram zıkkım olsun.
Parayı yatırmaları güzel birsey tabi ama cözüm degil, 6 ay sonra yine cekiyorlarmıs nette cok yerde okudum.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
işbankasını şikayet etmiştim hala bekliyorum bişi cıkmadı.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
İş Bankası'nda hesabınızın olduğu şubeye gidip müşteri temsilcisine yazılı dilekçe verirseniz iade ediyorlar aldıkları üyelik aidatını. Ben gittim, bu üyelik aidatının iptalini istiyorum dedim müşteri temsilcisine. Hemen boş bir kağıt ve kalem verdiler, kart umarsanızı, telefon numaranızı da belirterek bu bedelin tarafıma iadesini istiyorum şeklinde bir dilekçe yazmamı istediler, ertesi gün iade etmişler hesabıma. Bence siz de şubeye gidin.
peki geçmişe dönük alınanları ne yapabiliriz? Mesela garanti istisnasız 7 yıldır benden hem vadesiz hesap hemde kart aidatı adı altında kesinti yapıyor.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
bende şikayet ettim işin boktanı ogs içinde garanti kullanıyorum en temizi içinde para bırakmayacaksın lazım oldumu yada karşıdan biri para yatıracağı zaman bankamatiğin önünde dikeleceksin ben öyle yapıyorum artık![]()
finans bank ve yapıkredi ile çalışıyoruz surekli
iki bankada once ücreti kesiyor telefon açıyorum surekli kullandığımı vs soylediğimde hemen iade gerçekleştiriyorlar uğraştırmıyorlar
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)