garanti bankasına 2 adet fatura otomatik ödeme talimatı verin kesilmesin bundan sonra veya açın müşteri hizmetlerine arkadaş ben bu hesap işletim ücreti veya kart aidatını istemiyorum geri iade edin diye onlarda belli bir kullanım süresi taahütü isterler sizde ok derseniz size geri iade ederler,,,
aslan sen hangi şubedesin isim nedir bana bi p.m atsana...
bu işlerin en sonu kredi kartınıza 1000 liralık bonus hediyesidir. bunu alamazsınız belki ama işin en üst noktasını bilin diye yazayım ben![]()
Garantı ıle kesınlıkle Çalışılmaz
Valla ben sırf bu yüzden Garanti yi bıraktım..
Kartımın süresi doldu, yeni kart yolladılar.. Almadım kartı.. Yolum düstügünde hesabımı da kapattırıcam..
isbankasında da aynı şeyi bana yaptılar. 6 aylık hesap işletim ücreti adı altında 35 lira kesmişlerdi. Öğrenciyseniz, öğrenci belgesi getirin yok değilseniz iki faturanıza otomatik ödeme talimatı verin dediler bana. bir tane verdim bende , bir dönemi kurtardım.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
bende yazdım bakalım paracard için deneyelim sansımızı
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
Bizde tüketici derneğinden bi form alıyoruz bunu genel şubeye gönderiyoruz ve kart aidatı iade ediliyor..Hatta gecen ay yaptık bu dönem ki ekstrede gözükmüyor ama gelecek ayda gözükmesi lazım bi ss koyarım.
Ayrıca garanti'nin bi üçkağıtçılığı vardı onada dikkat edin...Bizden her ayın 22sinde 7 ay boyunca 6,50TL'lik bi ödeme vardı.Eski ekstrelere baktıgımda her ay çekilmiş bu miktar.Bankayı arayıp sorduk ve kişisel sigorta kapsamımıymış neymiş.Fakat işin ilginç yanı bizim hiçbir onayımız ve talebimiz olmadan bu sigortaya abone yapmışlar bizi.Bagırdık cagırdık iptal ettirdik ve geri ödenmesini istedik.Cekilen paranın yarısı ödendi,ödenmeyen bölümü vergilere falan gitmiş ödenmesi mümkün değilmiş..Dolandırıcılığın daniskasına bakın...
Bu bankaların hepsi tefecinin kurumsal hali bana göre!
Bende bir bankanın genel müdürlüğünde çalışıyorum..şubelerde çalışan arkadaşlarım var onlarla muhabbetlerde hesap haraketlerinizde görünmeyen tutarlarda alımakta. garantide çalışmıyorum fakat bu her bankada fixtir ne yazıkki.
Her banka şubelerinde canlı tuttuğu müşteri sayısına ve kâr marjına göre müşterilerden "bankacılık hizmet bedeli" adı altında kesintiler yapar. Bunlardan en çok bilineni bu başlıkta geçen kart ücretleri.3-6-12ay periyodlarda kesim yapıyor her banka müşterilerine imzalatılan sözleşmelerde. size söylenen sigorta ücreti eğerki eminseniz imzaladığınız bir belge yok ve banka çalışanı bu belgeyi çıkartıp gösteremiyorsa size o tutarı ödemek zorundadır,uğraşmak istememiştir.
Bankanın her şubeye verdiği tutturması gereken hizmet bedelini söylemiştim; atıyorum 20.000tl,o şube yüksek ihtimal dosya marafı vs. ile ilk 15-20günde ancak 7-10.000ini çıkarabilmiştir.kalan tutarıda müşterinin bilmediği yada görmediği şekillerde çıkarırlar. Küçük yada büyük meblağ demeden özellikle her ayın son 10güü hesap hareketlerinize dikkat etmenizi öneririm ve yne küçük yada büyük hiç bir hesabınızda bakiye bırakmamaya çalışın siz o bakiyeyi unutsanızda unutmayanlr elbet oluyor..
net üzerinden şikayet değilde direk şubeme gidip görüşsem? çözüme ulaşır mıyım ?
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Vay arkadas bi yasıma daha girdim..Bankaya imza sözleşme vs bisey vermedik.7-8 yıldır aynı kartı kullanıyoruz ve hiçbir şekilde bankaya bir işlem için gitmedik..
Bize söylenende aynı o şekilde geri kalanı veremeyiz.Belki dahada üstüne düşsek subeye gidip biraz diş göstersek halledilir belkide ama işte ugrasmak lazım.
Bu dediğinizden sonra dahada dikkat edicem hesap hareketlerine
Yiğit. alırsın ama uğraşırsın yani..öncelik hiçbir şekilde sende olmaz.
mrtngn.. açıkçası tam olarak emin değilim ama 7aylık süreçten bahsediyorsun uygulanan gecikme faizi üzerinden faizde alabilirsin sanırım.
Bir uyarım olsunK.kart ödemelerinizi hesap kesiminin yapıldığı günde ödemeye çalışın gecikmeye girdiğinde zaten ekstrenizde yer alan faz işler ama kesim tarihi 1-9arasıysa 1inde ödemek 3-5-10kuruş dahi olsa sizin sonraki alışverişlerinizde bir şekilde görünmeyen olarak belirttiğim banka kârlarındandır..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)