Ankara beyaz örtüye bürünüyor, tüm fwd, awd ve rwd lere hayırlı olsun![]()
yollar sabah cok tehlikeliydi erken çıktım evden heryerde buzlanma vardı ve rüzgarda yanında eşantiyon gibiydi arabayı zor getirdim işe kadar.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Eskişehir bembeyaz bir karıştan fazla kar var yerde sabah mavi subaru gordum bitane cengiz topel cd. yan yan gidiyordu![]()
inş bişey olmaz bakalım eskişehirden istanbula geçeceğim birazdan
Kâr\'ı Gördüm
istanbulda bastırıp yağmasada ufak tefek kar yağışı başladı
bakırköyde havada kar ucukları geziyor diğer semtler ne alemde..
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
İkitelli'de serpiştiriyor ama sanmıyorum tutucağını sabah köprü yolu da sakattı,çok şükür kazasız belasız geldik..
okmeydanında çok şiddetli olmasada kar yagıyor catılar aracların üzeri ufaktan doluyor![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Pendikte 07,30 gibi cok güzeldi ondan sora bi yagdi bi durdu şuan durmus vaziyette güneş cikiyor gibi kar topluyor herhalde
tutmasada güzel 1 saat yagsin izleyelm hiç degilse![]()
yeşilköy günlük güneşlik![]()
Cumartesi gece İskenderundan Bursaya geldim, Abartmıyorum 50 tane devrik tır vardı ... 10'larca araç şarampole düşmüş,
Niğde civarında asfaltta arabayla kuğu gölü balesi oynuyordum ...
b.düzünde güneş var ama aynı anda kar da yagyoo
7.15-7.20 civarı sabah işe gelirken (pendik), çamlıca gişelerden sonrası yerler beyazdı..
samandıra gişelerden çıkmak için saptım, orası hepten bembeyaz.. giderken kaymaya başladım hafiften, kaydım kaydım ve yolun ortasındaki beton bariyere dokunarak durdum..
allahtan lastiği çevirmişim uzaklaşayım diye, kaportada dokunan yer yok, sadece jant kapağının kenarları ezilmiş beton bariyere dokununca..
kabak lastik karda buzda felaket getirir
dikkatli olalım arkadaşlar özellikle lastikleri iyi durumda olmayanlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)