kar yarın yurdu terk ediyormuş..hepimize geçmiş olsun
aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı kar yarın yurdu terk ediyormuş..hepimize geçmiş olsun bu kötu oldu
aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı kar yarın yurdu terk ediyormuş..hepimize geçmiş olsun hangi kar abi ?
üşüyoruz reyiz nasıl terkeder bizi bir kere yağmadan bırakmayız olmaz öyle şey...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
yine kaçırdık aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı kar yarın yurdu terk ediyormuş..hepimize geçmiş olsun
Quattro...--- Bosphorus Innovations ---Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
way arkadas ya yagmadı gene ayar oldum
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
yagmasın ya bıtık lastıklerle basıma ıs almıyım
Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı yagmasın ya bıtık lastıklerle basıma ıs almıyım tabanvay spec
Kozyatağı hala temiz.
TNTR MediaWorks Retro Car's Photographer Lazer Aksesuar
imhotep Nickli Üyeden Alıntı tabanvay spec abi valla cok uzakta oturuyorum, arabayada alıştım tabanvay otobus falan yorucu geliyor azıcık
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı abi valla cok uzakta oturuyorum, arabayada alıştım tabanvay otobus falan yorucu geliyor azıcık subaru aldık kar yagmıyor banane ya otobusle git
Peeeeh... Artık kar falan göremicez herhalde yaşasın global warming.
Kar lazım ya olur mu öyle
imhotep Nickli Üyeden Alıntı subaru aldık kar yagmıyor banane ya otobusle git uludağa çık abi en güzeli ailecek
üfff gaynımgillerde geldi
yağsada yağmasada haftaya ustayla kırklareliye gidiyoz 3 gun kalcaz orman evınde..
Ben de quattro aldım 14 aydır bekliyorum ağlicam yaaa imhotep Nickli Üyeden Alıntı subaru aldık kar yagmıyor banane ya otobusle git
ben bile 5 sene de 3 4 kere tadını aldım be özgürüm dur daha ...bi git kar tepeye uludağya
Abi Uludag'da bile adam akıllı kar yok yaa...Sehir merkezinide geçtim yani
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları