beyler verilen sitelerin hepsine üye oldum bakıyorum ama nerde güzel bişey varsa hep tükendi satıldı yazıyorbizimi kekliyo bunlar kendilerine saklayıp
![]()
@Dogukan
Ben direkt kendi sitelerinden alisveris yapip buldugum indirim kodlarini kullaniyorum...Dolayisi ile sahte vs..olma dusumu sifirin altinda...Surekli takip edin..Arada 1 gunluk fln indirimler oluyor...En son $19 a hollister mont aldim orjinal fiyati $199 olan...
Abercrombie & Fitch
Hollister Co.
Nautica.com
http://usa.tommy.com/tommy/
Birkac arkadasim abercrombie den alisveris yapmisti ve sorunsuz sekilde ellerine ulasmisti...Kargo ucretlerini bilmiyorum tam olarak ama arkadaslarimin kargo ucreti odedikten sonra bile TR;den cok cok uygun fiyata aldiklarini biliyorum...
Lacoste burada da cok pahali...T-shirtleri outletlerde bile $60 dan basliyor ki bu rakam yaklasik 5 tane abercrombie yada 3-4 tane calvin klein e esit![]()
yusuf abı naptın 19 dolar holıster mont
ben hala 119 lıra aber tısorte verıyorum lanet tolsun
iletişimde kalsak bu kuponları paylaşsan benle cok duğacın olurum![]()
@ Yine Dogukan
artik 19 dolar birseye vermek koyuyor, pahali geliyor
Dedigim gibi online alisveris yapacaksan(iz) eger google da alisveris yapacaginiz markanin indirim kodlarini arastirin ( tommy hilfiger discount coupon ws.diye)..En sonda sistem discount code soracak ve oraya buldugun(uz)kodu girin ve komik rakamlara alisveris yapin gecen hafta $13 e tommy hilfiger kot alidigm gibi![]()
yok artık ya 20 lira şaka gibi![]()
Ben de birçok kez markafoniden alışveriş yaptım, ablam da yapıyor herhangi bir aksaklık yaşamadım. Geç gönderim konusunda sorun değil zaten bu belirtiliyor, sadece ürünün gönderim süresi, kampanya bitişinden sonra 7 iş günü içerisinde yapılıyor. Bu süre biraz uzun sürüyor gibi geliyor sadece.Ben 2 kere alışveriş yaparken önce annemi, sonra ablamı davet edip onlardan alışverişi tamamlayarak 10ar tlden 20 tl hacılamıştım
![]()
Bu arada normal üye olmayın arkadaş, referans kullanın ki bizler de faydalanalım
http://www.markafoni.com/i/murat_tuncer_1/
Instagram: mutusgarage
ben baya alışveriş yapıyorum,çok güzel siteler var,hergün alışkanlık yapıp takip ederseniz çok uygun fiyatlara çok güzel şeyler alabiliyorsunuz.
www.markafoni.com
AlaMarka - Özel Lüks Alışveriş Kulübü
limango - Die Shopping Community für Frauen und Familien
trendyol | alışverişin yeni yolu
modaelinizde.com | Türkiye'nin Moda Alışveriş Sitesi | Moda Markaları, Moda ve Trend ürünler
Bu siteden de bakabilirsiniz,burası kampanyalı ürün satmıyor ama ünlü markaların bulunması zor modellerini satıyorlar.
Fashion Brands: Italian Fashion from Gucci, Prada, Armani, Fendi, Tods
markafoniden 2 defa alışveriş yaptım sorunsuz ve vaktinde geldi tavsiye ederim ancak trendyol'u hiç kullanmadım.. markafoninin bence tek kötü yanı ürünlerin gelme süresi biraz uzun.. sitede de dediği gibi 7 iş günü içerisinde geliyo bana 6.iş gününde geliyo ama kesinlikle memnunum.
.
onlar gerçekten tükeniyor
bu günden yarın çıkacak ürünleri araştır ondan sonra sabah dükkanı açtıklarında hemen gir alherkes öyle yapıyor. sabahtan tüketiyorlar
trendyol'un ürünleri markafoni'ye göre biraz daha butiktir. ancak alışveriş sonrasında beklemeyi göze almalısın. 10 günden fazla beklediğimiz oldu bizim 2 gömlek için![]()
Kurumsal bır fırma guvenılır gorunuyor ....
/ Vodafone Trendyol Kampanyası
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)