devamlı lazım Okan aslında EK civic için spor yayda olurcoil springlerden kurturlmam lazım
abi bende gitti artık yanmıyo direksiyonun altındaki sigortalara bak gerçekten alakasız sigortalar atınca alakasız ışıklar yanıyo
arka yayları öne takmak biraz sıkıntı olabilir yinede teşekkürler
Kemalcan'da varsa hemen arayayımda göndersineywallah kardeşim
bende 2 bakla kesik varda ön lazım olur diye saklıyorum abi coillerden biran önce kurtul yoksa direksiyon kutusu iflaz edecek
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
hiç sorma basıkken sorun yok ama egzos sürtüyo o zamanda 76mm olduğu için, yükseltincede acayip şekilde sert oluyo. valla ayara çıkıcaz gözüm kesmiyo bu şekilde yola çıkmaya, basıcam o zamanda heryerde altı vuruyo en güzel bi takım oem yay bulup onları takıcam coilover alana kadar![]()
coil yay oem amortisörde cidden kötü sonuçlar doğuruyor. ama sertleştirilmiş amortisörlerle kullanımı fena deil.
tabi imkan olsa da coilover alsak. en güzeli o![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Murat abi çok doğru bi seçim yaptın telli şanzuman için ve de çok yararlı olucak emin ol net 3boyun var bu kadar diyorum senin o speclerde.
Mustafa abi oem civic yayı da kullanabilirsin önlere biliyorsun dimi. Benim önler oem civc yayıydı TEIN'lerden sonra
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
o bi bakla kesik kanka
siz arkalardan dolayı sekiyosunuz ayarlı yay var. Çok düşük oldugu için plastik kütük gibi bişey koyduk semsert alt takım işine girerseniz söktüğünüzde anlarsınız neden sektiğinizi
zaten gti'yi yürütiyim satıcam geri alırım arabayı sizden satarsanız![]()
ya benden başka oem vti yayını integraya takabilen var mı?
ben taktım cuk oturdu![]()
arkalar için konuş öne oluyor![]()
arkalar daha güzel oturduşu anda ön arka vtec yayı var.
önler 1 bakla kesik arkalar orijinal
coilover ları aldım derdim bitti şuan 5,6 cm olsada yere sürtme yok coiloverlar harika emiyor ,hele yapıştırığımda son hızda bile kasiste hiç anlamıyorsun yapıştırıp geciyor bence araba alındığında ilk alınması gereken modifye parca bence coilover,lar![]()
I LOVE İNTEGRA
İNTEGRA LS/VTEC TYPE R
Ankara'dan izmir'e aç günde gelicek sanki abi.
Kargo çıkmadı mı yola?
evet murat abi seni bekliyorum. kalan şanzımanı almayı düşünüyorum ama senin yorumundan sonra![]()
arkadaşlar Ankara'da bildiğiniz İntegra satrılık varmı?
link yada şurda şu kişide satılık var diye haber verirmisiniz?
F.I.A.T Aktif Satış Danışmanı...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)