Güncel tutalım konuyu.
Güncel tutalım konuyu.
Eski bir integra kullanıcısı olarak bende bir şeyler yazıyım:
*Bana göre diğer hondalara göre çok farklı bir modeldir!
*Sunduğu performansa göre yakıt tüketimi makuldur.
*Alt takım ve yürüyenleri türkiye yollarına göre değildir,o sebeble sık sık alt takım bakımına girersin.
*Parçası bulunmaz derler,aslında bulunur fakat biraz pahalıdır.
*İnanılmaz keyifli bir oyuncaktır...
*Ciddi ciddi bağımlılık yapar,arabaya birşeyler yapmadan duramassın.
*Gaz ve direksiyon tepkisi oldukça iyidir,kullanımı ve görüş açısı mükemmeldir.
*Kliması orta ayarda soğutur,çalıştığı zaman güçten çok çalar,kalorifer sistemi tipik japan otomobili gibi fena değildir.
*Vtec yapmak öle hemen kapak takalımla olacak bir iş değil,uğraştırıcı bir moddur,para,zaman ve iş gücüne ihtiyaç vardır.
*Motor sesi çok iyidir.(Araç genel olarak içeri çok ses alır
*Şanzımanı oldukça sağlam ve keyiflidir.(yolları uzun olsa bile)
*Çok farklı araçlara bolca sürpriz yapabilirsiniz.
Son olarak 91 model integra 0km olarak yeniden üretilse hiç düşünmeden hemen alırım....:9
bilgiler için teşekkür ederiz ilk posta ekliyorum. sizden rica etsem postunuzu editlerseniz sayfanın fazla uzun olmasını engelleyebilmemiz içininsanlar bilgileri toplu halde görürse daha kolay olur çünkü.teşekkürler görüşleriniz için.
bu arada klima ve kalorifer için dediklerinize katılmıyorum, tabiri caizse aracın içini sahra çölü gibi sıcak yapıyor kutuplar kadarda soğuk olabiliyor. şahsen benim aracımda böyle.
güncel diyelim
dipnot: mayıs-haziran aylarına doğru inşallah emme-gaz kelebeği port polish,filtre,hedırs,egzos,stage2 debriyaj,hafif volan,eprom ayarlı + olarak belki kısa şanzumanlı bi integranın motor ve teker gücünün dyno çıktısını koyacağım. modlamak isteyenlere çok güzel fikir olur![]()
peki bir sorum olucak, otomatik teg ne kadar yakar ortalama değer olarak? arada bi kanıma giriyor da kendileri, genelde istanbul-edirne, alanya-edirne arasında kullanmak için almayı düşünüyorum bide okula gitgel tabi. lpg ile sorun çıkarır mı?
Uzun yolda ki yakıt değerleri kullanan kişiler cok iyi diyordu. Gaz tepkiside normal otomatik araçlardan çok dha iyiymiş.
Değerleri bilmiyorum fakat kendi aracım için konuşıyım düz benim ki, filtre hedırs egzos eprom ayarlı 17 jantlı halimle 20tl'ye 80km gittim ki bu da 0.25krş'a tekabül eder
SOMEONESPECİAL nickli kerem abinin vardı otomatik TEG'i ona bi pm at istersen bilgi verebilir rahatlıkla o konuda sana
hayırlısı lewocum bende tegi veriyorum kısmetse martın sonunda yerine daha egzotik bir honda gelecek kısmetsesende umarım planların steidğin gibi gelişir
![]()
valla inşallah hayırlısı olur timucumegzotiği bekliyoruz
otomatik + lpg li teg düşünüyodum günlük binmelik, gezmelik, alanya-edirne yapmalık ama açıkçası golf3 1.9 tdi lara kaydım baya baya, hem daha ekonomik gazlamaya da müsait yazılım vs ile hem model olarak daha yeni falan diyebakıcaz işte pederle bi masaya yatırcaz konusu
![]()
biraz yedek parça sıkıntısı ve yaşın getirdiği metal yorgunluğu ile ilgili caydım diyebilirim, bi de ***** en ekonomik araç en iyi araç olucak senede en az 4-5 kez edirne-alanya(1100+ km gezmeden) yapıcam gitgel şeklinde, ayda 1 kez de istanbul gitgel (500km gezmeden) olcak![]()
şöyle söyliyim yedek parça konusunda dediğim gibi en kötü ihtimal servisten halledebiliyorsun.
ama TEG konusunda bilgili ıncığını cıncığını bilen adamlar sıkıntıları olduğu zaman halledebilecek yer bulmuşlar sağolsunlar
sorun yaşayabileceğin şeyler belli çözüm yerleri de belli.
sorunsuz TEG alırsan kolay kolay sorun çıkarmaz o parça sıkıntısı yaşarım dediğin şeyler![]()
bilgilere ihtiyacım var yakın zamanda bende teg alacam bilgiler için yazan herkeze tşk ederim
PROJECT 01
Orjinal buji kodundan başka bi buji kullanmayınız. Cem(stlegal) abinin bana söylediği buydu.
Kodunu yazıyorum ilk postuma
Güncel olsun, TEG'ler revaçta bu ara![]()
güzel bilgiler almayı düşünenlere çok yararlı olur...
Zaten düşünüyordum . iyice kanıma girdiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)