khk nın yayları ne ya öyle? yerlenbir olmuş araba![]()
arka da yayların üstünde takoz var o takozları söksünler bak arka nasıl düşüyor çok deli bi görüntü oluyor.
hytech hedırs var diye dip düşürememiştim kanka ben
arkalar ayarlı önler civc yayı var 1bakla kesik
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
hahaha valla basıklığı güzel şehir içinde yavaş gidiyosun sorun yokta uzun yolda fena stres yaptırıyor adama geçen manisa yarışlarına gittik geldik ömrümden ömür canımdan can gitti altı falan sürtcek diye ama çok şükür bişey olmadı
alican bişey diyim mi sana hhehehehetamponları boyatmadık daha duruyor aynı sadece ilk geldiği gibi ön eki yaptırdık boyadık arka delikleri bizim arkadaşın kardeşi kapatmış fotoşla
kodu aldık boyatırsak onla boyatırız tabi
gözün arkada kalmasın kitap gibi duruyor hala otoparkında
dün arka kapı döşemelerinde hafif salmalar var ya onları hallettik çok güzel oldu şimdilik gelişmeler böyle![]()
Kanka yapışkanı gitmişti salmanın nedeni o.
Fena iyi durmuş shop olduğu da anlaşılmıyor fotoda net değil
buna da TEİN alın kardeşim o çile gbi gelen yol size kundak gibi gelicek o derece konfor sağlıyor![]()
evet dün öğleden sonra ile bugün arası izine çıktığım için toplam 900 km yol yaptım. geçen sene aynı yolu esay ile gelmiştim, arada çok fark var inanın. uzun yoluda çok rahat geldi bana. yol tutuşu çok iyi, yüksek hızlarda bile sunroof açıkken ses inanılmaz az. aynı yolda kullanmış olduğum mazda ve bmwde suroofu açıkken içeri gelen ses düzeyi daha yüksekti. klima açık 280-300 kuruş yaktı. (3000-4000 devir arası). depo 190-200 liraya doldu.
[IMG][/IMG]
aynen..salakmışız bugüne kadar civic'in kahrını çekmişiz.
saol naim.amin..
teşekkür ederim.gerçekten çok temiz ve orjinal bir araba.zaten o kadar orjinal olmasa almayı düşünmezdim.fotoları yay,jant,vs takınca eklemeyi düşünüyorum.şu anda fabrikadan çıktığı gibi araç.
komançero garage
insanın kanına kaynıyor resmen bi aldımı satmak istemiyo insan .. çok güzel makinalar
[QUOTE = overblack; 2368853] Dün eskişehirdeki Yeşil teg'i aldım.müthiş araba .. [/ QUOTE]
eskişehir unundan yeni çıktı fırından haa
baybaşkan allah tegine zeval vermesin
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Bir TEG daha işi bilen ellere geçti, ne mutlu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)