arka tasıyıcı farkı var.
ayrıca teg daha ağır filan.
teg için olan coilover direk teg için aratabilirsin ebayden.
91*93 teg..
arka tasıyıcı farkı var.
ayrıca teg daha ağır filan.
teg için olan coilover direk teg için aratabilirsin ebayden.
91*93 teg..
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Çok zevkli bir araba bende artı olarak farları aydınlatmıyor diyenlere
far ampulunu ''general electric hb1 9004'' olarak kullansınlar kesinlikle 9007-9006 yuvalarına bunlar uyuyor diye takmasınlar akşamları arabadan soğurlar
Yararlı bir konu olmuş teşekkürler.
Konuya bi güncel çekelim bu hafta içi hayırlısıyla bordo 91 model integramın satışını alıyorum aracı denedim götürdüm gösterdim ön tampon harici değişen hiç bi parçası kazası yok 280 bin kmde fakat bu sene içinde komple sıfır motor yapılmış ki sahibi gerçekten pimpirikli bi insan muayenesi yeni bitti bugün yarın muayeneye sokucak sonrasında satışı alıcam inşallah. gözüme çarpan bişey olmadı headers-filtre-egsoz hiç bişey yok arabada sadece jant lastik var ve araç tüpsüz. bişey sormak istiyorum integralarda vtec açıyomu ya ? bu araba 4bin devirden sonra çıldırıyo sesi inanlmaz güzel bi hale geliyo![]()
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
Vtec acmiyor ama ses cidden vteci aratmiyor. Dedigin gibi 4000 den sonra cigerden geliyor ses![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
arabaya zaten aşıktım o sesten sonra kesinlikle benim olması gerektiğine karar verdim almak için sabırsızlanıyorumyakıttan korkuyodum ama postları okudum öyle aman aman bi harcaması yokmuş sanırım
araç düz vites sunroofsuz
Supercharged e36coupe
Lpg ile 30 liraya 110 120 km yol gidiyorum sehir ici sakin kullanim. Sahin dogandan az yakiyorbenzin ile de 20 liraya 50 60 arasi atiyor
ben de vtec den inip integra ya bindim. gerçekten integranın ruhu bir başka. bir de vtec üst kapak olunca tadından yenmiyor. biraz reklam oldu ama idare ediverin...![]()
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
@cery vtec'in kralına sen bindin broteg için de malzemelerin hazır di mi? yere bakan yürek yakan spec...
Airmass dedin mi aklıma yine sen geliyonteg de ayrı bi fenaydı. VTEG de nasıl olur acaba
![]()
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
malesef onu hiç öğrenemicez abi :d airmass'ı 5 dakka önce malii panpamla anlaşıp kendisine satmış bulunuyorumama sesi fenaydı bee
hatırlatayım
DB1 Integra Airmass Exhaust - ceRy - YouTube
ses harika yabişeyi sormak istiyorum ya integralar sıkıştırınca yani sürekli 4-6bin dd arası gidince yağmı eksiltiyolar ? öyle bişey duydumda sormak istedim
Supercharged e36coupe
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)