Fotoğrafı bu tarz bir yorum beklediğim için koydum :) Abi dışardan bakınca birşey yok evet ama serviste 18 bin lira çıkıyor bedel.
Printable View
kardesım ben daha once arabayı gormemıstım arabanın sasesınde hıcbır sey yok on panel kaput
radyotor degısse ne olucak yani burda mantıklısını sen yaparsın bnce ver kaskoya borclarını
kapat daha rahat durumdayken baska projelere baslarsın
Bende araba Cam'a kadar girmiş sanıyodum bu arabada hiçbişey yok Millet ne arabalar topluyor. Bencede toplat arabanın kondüsyonu oldukça iyiydi bu kaza öncesi aynen devam edecektir Allahın izni ile. Senki bu şekilde dürüst temiz kalplisin Allah'da yardım eder eski moduna geri dönersin. Zaten havalar berbat şuanda bahar'a kadar mis gibi çıkar araban.
enes bu kaza bile değilki..hiç bişeyi yok arabanın ..ben yaptığımdada servis 16 bin masraf çıkardı 2 sene öncenin parasıyla ama arabada değişenler far tampon airbag bile açmadı :)
toplat arabanı bin derim düşük kilometrede temiz arabaydı spor arabada kaza filanda pek dert edilcek şeyler değil bana göre.
enescim bu aracın neyi varya. bu gittikten sonra farzedelim typer alıcaksın alıcagın araç bu araçtan dahamı ıyı olucak hiç degilse aracın neyi var neyi yok biliorsun.. vallahi şaselerde sorun yok bi kaput degişcek bide sol camurluk boyancak bence hesabını ıyı yap bu araç yapılır güzel güzelde binilir..
Bence toplat bin Enes , sonradan toplandıığında gördüğünde pişmanlık yaşayabilirsin.
Bu halinde birşey yok bence , airbagler falan mı arttırıyor maliyeti acaba 18bin lira içinde
valla bende cama kadar gelmiş sanıyodum bişey yok toplanır alcagın arabada en az bunun kadar olucak zaten senın kazancın içine sinerek toplanmıs olması :)
Parçalar çok pahalı..Şasede de motor sökülmeden birşey var mı yok mu bilmiyoruz katlanmış gibi sanki iyi bi ustanın bakması lazım.
Airbagle bitmiyor ki kemerler airbag beyni sensörler hepsi değişiyor.
enescim geçmiş olsun ... biliosun servisler fiks fiyat politikasında olduğu için yerleştiriyorlar...
şahsen yerinde olsam airbagler ilk etapta senin için önemli değilse yeni karbon ön çamurluklar karbon ön kaput yeni bi ön panel ve radyatörle toplar binerim....
en azından bildiğin araç kazasıda çok büyük değil bence zaten takıp çıkartılabilen kaporta parçaları hasar görmüş...
genede canın sağolsun arabada alınır daha iyileride yapılır
Ver kurtul FN2 yaparsın ileride bunun icin canını sıkmaya degmez uzme tatlı canını ..
enesim mal çok iyidi ama hem kendini rahatlatmak adına hem yarın öbürsü gün bu olay "kazası vardı toplandı " filan diyen çok olucağından satarken gerek yok bence...
Kasko perte çıkarsın kardeşim allah sana daha iyilerini nasip edecektir inşallah...
BA güzeldi gerçekten :(
enes kaça alıyor kasko bana pm atar mısın?
Enes bencede bu arabyı perte ayırma toplat bin. burdan bakınca fazla bişey varmış gibi gözükmüyor
yerinde olsam toplatırdım sonrada satardım en azından zararını kurtarırdın