araba toplanmıycak gibi gözükmüyo ki motordada bişey yok diyosunuz? ben olsam toplardım ..
Printable View
araba toplanmıycak gibi gözükmüyo ki motordada bişey yok diyosunuz? ben olsam toplardım ..
35'e verin bence.. fiyatta güzel. bi müddet sonra fn2'ye veya farklı bi iotomobile geçme şansınızda olur. geçmiş olsun
Servis genelde abartarak fiyat veriyor çünkü parçadan deli kazanıyorlar önüne geleni değiştiyor. Bence topla derim o kadar ağır bişey yok gibi duruyor fotodan. Acayip üzüldüm yemin ederim :( Alla beterinden korusun büyük geçmiş olsun...
kaskoya verıcen ya reıs arabayı kaskoyla konus paranı aldıktan sonra kaskodan hesaplı bır sekılde zaten bu arabanın satısını yapıcaklar ıllakı hanı dıyorum gonul bagın varsa alır bı koseye koyarsın ufak ufak yaparsın dıye gectı aklımdan allah gonlune gore versın
ver gitsin enescim. uğraşma bence
enes bence topla bin çünkü eskiden bende serviste çalışıyrdum bizde 15 bin lira masraf çıkan araba dışarıda 8 bine ok gibi toplanıyodu zaten bu hasarda parayı tutan 2 aır bag emniyet kemer gergileri aır bag beyni onları daha sonrada yaptıra bilirsin sonuçta yürümesine engel degil.
Çok geçmiş olsun çok uzuldum gercekten :(
Hayrlısı neyse o olsun..
gerçi şuan bundan daha fazla hasarı olupda toplanmış typerlara boncuk diyorlar biliyorsun piyasayı . seninki inci kalır onların yanındada dediğim gibi parça al topla boyat + ekstra harcama değmez sat gitsin gelsin s2k
Büyük gecmiş olsun sat gitsin ugraşma
Enesim çok geçmiş olsun, allah beterinden saklasın.
çok geçmiş olsun piyasadaki en temiz typerlardan biriydi cana gelecegine mala gelsin, içinde sinecekse al topla valla senin bilecegin iş
direkt söyledikleri fiyattan verme arabayı eğer vericeksen ... 35 diyosalar 40 de 1-2 düş ortasını bul istersende düşme .. ben kasko bedelinde yazan paranın 1-2 milyar altını almıştım .. aracında önceden kaskoda görünen bişey yoksada hertürlü alırsın.. tutturabildiklerine yapıyorlar .. atıyorum 40 yazıyordu 30 dediler 35 - 36 alırsın
vlla kankacım 35 güzel para belki biraz daha pazarlıkla yukarıya bile çıkabilir bu rakam valla verilir bence
29 lirayada yiğit alır bunu :D
35 lirayı 38lere cek, ver gitsin. Yaptırsan da icine sinmeyecek biliyorum.
Bi de su hasarın yarısının ödenmesi olayını anlamadım.
43bin liradan kasko yapılmıs aracın % kacı kadar hasar olursa perte cıkıyor?
%50 olsa 21.5 hasara kadar tamamını karsılayıp yaptırması lazım yetkili serviste.
Yüzde %60 ise hasar pert olabiliyor diye biliyorum.Normal şartlarda.
35 i alırım ba dan cıkan filtre -egsoz -header-kpro da var zaten elimde sadece bir jdm ekzantrik linkteki arabada en az seninki kadar temiz bitti gitti bu kadar uzmeye degmez canını :)
http://www.techturkey.com/forum/otom...-2004-ep3.html