piyasa piyasa piyasa ,forumda ne derler,o ne der bu ne der.. Kim ne derse ne düşünürse Allah bin katını versin iyi veya kötü... biraz rahat olalım dünya bu kadar dar değil...
Printable View
piyasa piyasa piyasa ,forumda ne derler,o ne der bu ne der.. Kim ne derse ne düşünürse Allah bin katını versin iyi veya kötü... biraz rahat olalım dünya bu kadar dar değil...
aynen hala o kural geçerli zaten tüm hak sigortalının isterse pert ederler istemezse bi cıvata dahi takamazlar poliçe dediğimiz şey sigorta şirketi ile hak sahibi arasındaki sözleşmedir.
ama burda önemli olan aracın bana kalsın dediğinizde sigortanın size ödeyeceği rakam
öncelikle geçmiş olsun Enes öğrendiğimde de çok üzülmüştüm neyse cana zarar gelmemiş önemli olan budur bence...
konuya gelicek olursak ben olsam eğer sigorta çok öldürmüyorsa fiyatı alırım paramı,şimdi bunu toplasan ki çok güzel toplanır(hatta 8,5a eksiksiz toplanır ebayda neler var) ama olurya 5sene sonra satmak isteyince bile bu foto çıkıp gereksiz yorumlar yapılacak mis gibi arabaya ne çamurlar atılacak karar senin tabi alan böyle alsın ister toplasın isterse proje aracı yapsın...
Beyler şekil A EDS typer
birde araç sigortalıya terk edilecekse bu konu çok önemli sigorta şirketi ilk eksper ön raporundaki rakamı tramere giriyor yani bu araçla 20.000 tl hasar var ama siz aracınızı aldınız 8.000 e toplattınız o zaman sigortaya bu şekilde bilgi verin yoksa araç kaydına 20.000 tl işleniyor buda araç geçmişi için iyi olmuyor.
Enescim kaskoyla sorununu bir miktar da halledebilmene sevindim, en azından hasarında yarısını karşılıyormuş
Arabana bu halde 5 dakka da olsa bi kere bin, eğer arabandan soğuduğunu düşünüyorsan ver gitsin. Ama kullanmayı özlediğini hissediyorsan daha yapacak çok şey var demektir :)
edit: araban hakkında millet ne demiş aldırma, dilin kemiği yok. şu an bile çoğu araçtan temizdir senin aracın
edit2: kişisel görüşüm, satmamandan yana, araçta büyük bir hasar yok. fotodan göründüğü kadarıyla civatalı parçalar değişecek panel düzecek airbagler değişecek bitti gitti. şaside ve mekanikte bir arıza yok sanırım bu da zaten masrafı önemli ölçüde düşürecektir?
bu arabada fazla bir hasar yok ne arabalar toplanıyor allah aşkına yazık edersiniz bence.
Geçmiş olsun.. Bu araç toplanır güzel birşekilde.. Kaskoya vermek tercih meselesi ama ben şahsen durumum dahi olmasa bu kadar düzgün bi aracı kaskoda heder etmem. Yazık günah maddi değerden çok ona vermiş olduğun manevi değeri daha önemli..Borçta kapanır Rabbim yardımcın olsun..
Araç çook rahat bir şekilde toplanır piyasadaki gerçek kazalı Type-R lardanda çok çok iyi olur araçta çokta abartılacak birşey yok Enes seni korkutan nokta servisin çıkarttığı liste ve aracının airbag açması olmuş sanırsam ama bunları çıkmacıdan çokta iyi bi şekilde temin edebilirsin ben inanıyorumki çokta sağlam olur ihtiyacın olan tek şey iyi bi kaportacı hee şuan için maddi durumun el vermiyor diyorsan çekersin kapalı bir yere brandayıda örtersin üstüne hem maddi durumunu düzeltirsin hemde parçaları toparlarsın bu kadar geçmişini bildiğin bu kadar emek verdiğin bi aracı bende satma taraftarı değilim.
Ens büyük gecmis olsun.Vallahi benim icim gitti.Airbag vsvs onlardan cok para tutuyordur ben pert etme toplat kendın bın diyenlerdenim eger imkanlar var ise.Bizimde bir katkımız olursa ufacık airbag beynini yaparım :)
edit:kendın bıneceksen yaptır rahat rahat binersin satma kaygın yoksa,diger durumlarda fikrim perte cıkarman.
enes bence ver kaskoya.toplatsanda piyasasının altında bi rakam edecek satarken.kasko zaten şu anda o parayı veriyordur.üzerinden sök ekstralarını ver gitsin derim ben
enesim çok geçmiş olsun canın sagolsun kafanı takma arabaya daha iyi bi araba alırsın.Arabanın bişeyi yok kaza bile denmez bence buna yptırılıp biinilir ama tavana kadar grdi,direksiyonu bagajdan çıktı falan derler sırf bu yüzden yptırma diorum.Karar senin
Daha şimdiden 9 sayfa + tartışmalar ve kavgalar çıkmış ileride satarken sen düşün.. Hayırlısı neyse o olsun senin adına. Ver gitsin kaskoya benim düşüncem bir sigortacı olarak.
Yaptırdıktan sonra içiniz rahat bir şekilde binebileceginizi düşünüyorsanız yaptırın.
(Yaptıgınız kazayı önemsemeden..)
Yok , rahatsız olurum..Sogudum derseniz kaskodan paranızı almanız en mantıklısı.
öncelikle geçmiş olsun.
arabayı kullanacak sizsiniz, içinize sinerse toplatın. ama ben olsam toplatırdım.
Bilmediğim için soruyorum.Kaskolar hasar tutarının tamamını neden ödemiyor yani tamamen ödemicekse ne anlamı kaldı kaskonun