bu foto şimdi arşivlere girmiştir bile
Printable View
bu foto şimdi arşivlere girmiştir bile
Geçmiş olsun kardeşim, bence araç gayet güzel olur, çıkma parca alırsın, hasarsız bile bulursun çıkma parcaları, en sona airbaglerı bırakırsın,Aslan gibi olur tekrar aracın,
Yanlış anlama ama Allah seni organ nakline muhtaç bırakmasın... ;)
Sıfır parçalarla eksiksiz toplayacağım dersen bu işten çok büyük zarar edilir. Ancak ve ancak 2.el parçalarla düzgünce toplanılırsa yara büyük olmadan kurtulunulur. Onda da parçaları bulmak bir dert , araştırmak ayrı bir dert..
Yaptın bir yerde mis gibi typer diyeceksiniz arkadan biri lafı çarpacak moralin bozulacak. O yüzden hiç bulaşmadan kendini strese sokmadan kaskoya ver gitsin. Tek kötü yanı yarın bir gün biri aracı toplarken "keşke" demek olur.. Başka da hiç bir problemin olmaz...
Çoktaan.
Ya burda detailing dalgasında saatlerce millet birbirini yemiyomu . Yok benimki parlak seninki parlak şuydu buydu.yok zerre toz kalmıcak dışarda kafes içinde sürecekler arabayı :)
Adamın kazalı arabasına bi *** demiycekler ha. Hhahah gülerim sadece buna :)
Otomobil camiasının hele dedikodusunun en fazla dondugu bi araba için laf donmez denilirse gülerim buna.
Adamların arabaları insanlıklarının önüne geçmiş, arabası çizilcek olsa canını verecek gerizekalılar , bu tip insanların cogunlukta oldugu yerlerde laf etmemeleri imkansız ha çoktan dönüyodur hatta muhabbeti eminim buna :)
biraz daha kassalar video bile çekerler insanlar birbirine acı bir durum
peki şimdi merakımdan soruyorum kaç tane typer kaldı
Benim gizlim saklım yok beyler ticari bir kaygımda yok.Bu arabanın geçmişide arkadan konuşan çoğu insanın geçmişinden temizdir :) O yüzden sıkıntıya gerek yok. Fotoğrafı bırak parça listesi vermişim orda daha neyin dedikodusunu yapabilirler ki gıybet olur bundan sonra yapılan :D
ön tampon alt spoilerine 800 küsur demişler :(
oohaa diyorum daha da bişey demiyorum :(:(:(
Hasar sadce göründüğü gibiyse perte verilecek bi durumu yok bence aracın, kar zarar durumunu iyi hesaplayıp karar verin.
Mevcut masraf ne kadar tutuyor servis dışında iyi bi kaportacı ve boyacınız varsa bence eskisinden hiç bir farkı olmaz
söylenenlere göre araç çok temizmiş.
ancak benimde şahsi fikrim toplanmaması yönünde.
avrupada veya japonyada olsa pekte önemsenilmez kazalı oluşu ama TRde durum belli.
toplanıldığı zaman elbet bi gün satılığa çıkacak araç ve hep kazasından dolayı sorn çıkacaktır..
allah sabır versın .yaptırıcaksanda yaptırmıcaksanda.kıçı kırık ufak hasar ıcın arabama 5 tane exper geldı 6 ay odeme bekledım.nedenmı kaskoya ıtıraz ettıgım ıcın yok orjınal olucak yok su bole durucak dıe.
toplandıgında zarar edıceksen kaskoya ver etmıceksen sende kalsın