Çok geçmiş olsun Allah daha beterlerinden korusun.
uğraşma enes. ver gitsin. gerçekten uğraşılmaz. en kralını alırsın gene.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
öncelikle büyük geçmiş olsun.bence ver gitsin borç olayını hallet gerisi elbet gelir yeterki kafan rahat olsun ... şahsi fikrimm
Dr.Ecu
geçmiş olsun öncelikle, bence uğraşma enes, ver gitsin derim. daha iyisini nasip eder Allah zamanla..
hayırlısı olsun![]()
proje için sökülüp yapılırsa , sökük haliyle muayene işi sorun olmaz mı?
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Bende aynı şeyleri düşünüyorum birebir..Ne kadar yok ya bana öyle olmaz filan desemde kendimi kandırmış olurum.
Laf sözden rahatsız olmak bir yana hergün düşünüyorumda , bu arabayı toplayacak manevi güce sahip değilimİllaki biri gelir alır toplar yapar biner satar.Benim için buraya kadarmış typer sevdası.
Dr.Ecu
kazadan önce satmayı düşünmuyosan satma derim kardeşim toplat bin,
ama maddiyat beni sıkışık durumun içine sokar diyorsan parasızlık çok daha kötüdür.
ver kaskoya.tek fotodan fazla birşey görünmüyo iyide toplanabilir.
geçmiolsun
kardeşim
ah şu halini görmez olaydım
ah enes ah
tekrar geçmiş olsun
toplanıp tine yollara dönmeli derim
kasap ustaların ellerine geçmemeli..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
geçmiş olsun enes allah beterinden korusun .araba içinde herkez bişeyler yazmış içinden ne geçiyorsa onu yap sonradan pişman olma
Ya enes ne kadar çok büyüttün abi yav.Anlamadıgım toplatırsan arabanda Pert kaydımı olacak?Arabanda büyütülecek büyük bi durum yok.O zaman kaza yapan herkez satsın arabasını.Dünyanın sonu degil.Yavaş yavaş kafana göre toplatırsın.Hatırlarsan bu mevzuları konuşmuştuk senle.Tekrar Ep3 almak istersen kafana görede bulamıyacaksın.He fn2 alırım dersen o ayrı.Yada 320d yakışıR.
Arabayı alırsan ne kadar ödeme yapıyorlar sana. 10 bin tl veriyorlarsa sana eğer. Arabayı 28 e satarsın eline toplam 38 geçer. Yada kaç veriyorlarsa.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Araba bu ya. Neden bu kadar duygusal yaklaşıyorsunuz ki. Görevini yapmış. Kazaya rağmen sizi yeterince korumuş. Gerisi lafı güzaf. Kafanızda en ufak bir şüphe varsa ki bu konuyu açtığınıza göre var, direk verin gitsin.. Huzurunuz kaçacağına 3-5 kuruş kaçsın.
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
Enes kardeşim çok geçmiş olsun herşeyden önce..
Benim yorumum kaskoya vermenden yana olur..
Kardeşim Cidden Büyük Geçmiş Olsun Yeni Gördüm Konunu
Kaskoyla İlgili Bazı Sıkıntıların Var Demişssin Yazmamışsın Özele Girmem Ama Bir Kaç Şey Söylemeden Geçemicem
Bence Ver Kaskoya Gitsin
Ayrıca Kasko 35 Bin Veriyor Diye Birşey Yok 43 Bin Yazıyor Kasko Değerinde Ve 35 Lira Veriyorlar Açıkcası Burda Böyle Sallarsan Durumu Üzgünlükle Sadece Ve Sadece Kaskoya Para Kazandırırsın..Üstüne Gitmen Lazım Bana Aracın Muadilini Bulun Demen Lazım Yani Açıkcası Ciddi Anlamda Saldırman Lazım Yanlış Anlama Ben Bu İşin Peşini Kesinlikle Bırakmadan 41 42 Almak İçin Bi Tarafımı Yırtardım Ve Yüksek Bi İhtimalle Karakolluk Olsamda Verdirtirim...Bu Kasko Şirketlerine Yüz Verme Bastır 35 binide Kesinlikle Kabul Etme Muadilini Bulun Getirin De
Herneyse Ben Buraya Ne Kadar Yazsam Boş Uğraşmak Istersen Uğraşırsın Ben Vti'da 18.750 Kasko Bedelinin 18.500'ünü Aldım İlk Teklifleri 16'ıydı,
Arkadaşım 206 ile Kaza Yaptı Kasko Bedeli 16.200 Hasar 9.500 İlk Pert Dediler Sonra Başka Bir Yetkili Serviste Anlaşmamız Var Oraya Çekin Dediler Orada Hasar 7.500 Çıkıyor Dediler,Nası Oluyor Bu Diyince Ya 7.500 Alın Yada Yaptıralım Dediler...Eksperle Konuşup Hakkında Dolandırıcılık Yüzünden Savcılığa Suç Duyurusunda Bulunucağı Söylenince (Çünkü Aracı Yaptırmak İstediğimiz Serviste Yaptırmak Zorundalar Ve Böyle Bir Yaptırım Uygulayamazlar) Perte Ayrıldı Araç İlk Başta 14 sonra 14.500 sonra 15 sonra 15.500 + Hastane Paraları + Çekici Paraları Şeklinde Sonuçlandı Bilgine....Eskiden Kasko Şirketlerine Zarar Vermiyim Haram Diye Yaptırmazdım Herşeyi...Şimdi Y...ğı Yediler Analarının Bi Tarafından Kan Getirticem Kuş Sıçsa Boyatıcam En Azından Yarın Pert Olursa 3 5 Lira Zarardayım Demem Soktum Derim
Açıkcası Acın Büyük Gayet Net Anlıyorum Allah Sabır Versin...Ama Peşinide Bırakma Kaskonun Paranı Al Çünkü Üzüntüsü Az Da Olsa Geçince Araba Ararken O 3 liralar 5 liralar Büyük Önem Taşıyor
Tekrardan Geçmiş Olsun Allah Sabır Versin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)