User Tag List

Sayfa 16/18 İlkİlk ... 61415161718 SonSon
337 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: Ba Type-R gidiyor

otto985 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun Allah daha beterlerinden korusun.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uğraşma enes. ver gitsin. gerçekten uğraşılmaz. en kralını alırsın gene.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle büyük geçmiş olsun.bence ver gitsin borç olayını hallet gerisi elbet gelir yeterki kafan rahat olsun ... şahsi fikrimm
    Dr.Ecu

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    geçmiş olsun öncelikle, bence uğraşma enes, ver gitsin derim. daha iyisini nasip eder Allah zamanla..

hayırlısı olsun

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    proje için sökülüp yapılırsa , sökük haliyle muayene işi sorun olmaz mı?
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi muayene dediğin ne ki

Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Verme moruk yaptır,içinde ne var ne yok bütün döşemelerini güzel bi fiyata sat,jantlarını sat,ön konsolu sat,direksiyonu sat.Farlarını da dedıgım gıbı sat.

Yap çıtırdan bi turbo,içi bomboş olsun arabanın da bu kadar basit.Golf VI alırsın yanınada bitane ohh mis Zaten gunluk kullanmıyodun bu arabayı,turbo yapman sana bıse kaybettırmıcek(kullanamama gıbı bı durum)..

Benım fıkrım bu yonde..Zaten atmo. artık hızlı arabalarda kalmadı,devır turbo deviri..En azından denıcek arac sayın cok olur,hemde doyarsın arabana..Arabanın komple içini zaten güzel bi fiyata satarsın Jantlarını da aynı sekılde Bunu da bı dusun derım.Bi cutout ıstersen gunluk racespec car bıle yaparsın.Asırı besleme veya atmosferık ama ben senın yerınde olsam boyle yapardım.1lira olayı varya hanı verıyım yapılsın edılsın vsvs onu da dusun valla cıddı cıddı,bı cok kısıde yapar unutma bunu

Dipnot;

Sankı yenı alıcagın arabanın ustune masraf yapmıcakmısın(modıfıye vsvs) Millet motoru kırık arabaları catır catır satıyo,adam gıbı proje arabası yapıp guzelce tpladıktan sonra bu arabayı,kımse sana oncesınde kazası vardı demez.Sensorle alakalı zaten bu durum,40la gıderkende aırbag acılabılır.Aırbag acıldı dıye dunyanın sonu degıl kı.Saselerın tertemız cıcek gıbı.İyi düşün.
    Onur güzel projeler bunlarda beni manevi olarak aşıyor işte
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hsyn_çvk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yetkili bir honda bayisinin 2.el departmanının yöneticisi olarak şunları belirteyim;

öncelikle geçmiş olsun,aracınızla ilgili yorumlara baktığımda %50 topla diğer %50'de ver gitsin demiş bende otomobili hem para kazanmak hemde hobby amaçlı kullanan birisi olarak şunu söyliyim,kesinlikle düşünme bile ver gitsin,seni tanıdığım ve forumdan takip ettiğim kadar ile titiz bir arkadaşsın (benim gbi ) o araba toplandıktan sonra kazasız haline haftada 5 gün binerken kazadan sonra toplanmış haline haftda 1 gün binebilirsin (canın çekmicek çok eminim aynısını yaşadım) eskiden haftda 3 kez yıkatırken artık ayda 1 yıkatcaksın,eskiden yağmurda binmezken içinde çiğdem yiceksin eskisi gbi içine sinmicek arabanla arandaki bağ eskisi gbi olmuycak

toplanması konusundada şöle bir tezim var diyelimki topladın bak çok açıkca söliyim; bence topla,bunda bişey yok,buna binilir diyen arkadaşlardan biri ielrde senden bu arabayı almak isterse bu seferde 'enes önden kazalı ama' 'enes emsalleri 40 bu eder 35' 'değişen boya varmı enes e işte önden küçük tıkladık 2 airbag açıldı ama yerine koyduk hmm anladım enes ok ben sana haber vercem' bide bunlara kafa patlatcan bunları kafana takcan bunlarda gercek seni

sonucta bu araba 10.000 tl değerinde yada 92 model bır araba deil 35.000-40.000 tl'lik bir arabada herkes boyayada bakar değişenede bakar kimse kendini kandırmasın arkadaşlar
    Bende aynı şeyleri düşünüyorum birebir..Ne kadar yok ya bana öyle olmaz filan desemde kendimi kandırmış olurum.

Laf sözden rahatsız olmak bir yana hergün düşünüyorumda , bu arabayı toplayacak manevi güce sahip değilim İllaki biri gelir alır toplar yapar biner satar.Benim için buraya kadarmış typer sevdası.
    Dr.Ecu

djm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kazadan önce satmayı düşünmuyosan satma derim kardeşim toplat bin,
    ama maddiyat beni sıkışık durumun içine sokar diyorsan parasızlık çok daha kötüdür.
    ver kaskoya.tek fotodan fazla birşey görünmüyo iyide toplanabilir.

geçmiolsun
    kardeşim

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi muayene dediğin ne ki

Onur güzel projeler bunlarda beni manevi olarak aşıyor işte
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende aynı şeyleri düşünüyorum birebir..Ne kadar yok ya bana öyle olmaz filan desemde kendimi kandırmış olurum.

Laf sözden rahatsız olmak bir yana hergün düşünüyorumda , bu arabayı toplayacak manevi güce sahip değilim İllaki biri gelir alır toplar yapar biner satar.Benim için buraya kadarmış typer sevdası.
    Ben hastayım.
    - K -

________
    Dr.Ecu

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ah şu halini görmez olaydım
    ah enes ah
    tekrar geçmiş olsun
    toplanıp tine yollara dönmeli derim
    kasap ustaların ellerine geçmemeli..
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

LUTFU CNGNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun enes allah beterinden korusun .araba içinde herkez bişeyler yazmış içinden ne geçiyorsa onu yap sonradan pişman olma

Ertan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya enes ne kadar çok büyüttün abi yav.Anlamadıgım toplatırsan arabanda Pert kaydımı olacak?Arabanda büyütülecek büyük bi durum yok.O zaman kaza yapan herkez satsın arabasını.Dünyanın sonu degil.Yavaş yavaş kafana göre toplatırsın.Hatırlarsan bu mevzuları konuşmuştuk senle.Tekrar Ep3 almak istersen kafana görede bulamıyacaksın.He fn2 alırım dersen o ayrı.Yada 320d yakışıR.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabayı alırsan ne kadar ödeme yapıyorlar sana. 10 bin tl veriyorlarsa sana eğer. Arabayı 28 e satarsın eline toplam 38 geçer. Yada kaç veriyorlarsa.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı alırsan ne kadar ödeme yapıyorlar sana. 10 bin tl veriyorlarsa sana eğer. Arabayı 28 e satarsın eline toplam 38 geçer. Yada kaç veriyorlarsa.
    O şekilde olmuyor sadece kendi belirledikleri yetkili servise yarısını ödüyorlar.
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba bu ya. Neden bu kadar duygusal yaklaşıyorsunuz ki. Görevini yapmış. Kazaya rağmen sizi yeterince korumuş. Gerisi lafı güzaf. Kafanızda en ufak bir şüphe varsa ki bu konuyu açtığınıza göre var, direk verin gitsin.. Huzurunuz kaçacağına 3-5 kuruş kaçsın.
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

sertac1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyük geçmiş olsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Enes kardeşim çok geçmiş olsun herşeyden önce..
    Benim yorumum kaskoya vermenden yana olur..

KVB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araba bu ya. Neden bu kadar duygusal yaklaşıyorsunuz ki. Görevini yapmış. Kazaya rağmen sizi yeterince korumuş. Gerisi lafı güzaf. Kafanızda en ufak bir şüphe varsa ki bu konuyu açtığınıza göre var, direk verin gitsin.. Huzurunuz kaçacağına 3-5 kuruş kaçsın.
    Nokta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim Cidden Büyük Geçmiş Olsun Yeni Gördüm Konunu

Kaskoyla İlgili Bazı Sıkıntıların Var Demişssin Yazmamışsın Özele Girmem Ama Bir Kaç Şey Söylemeden Geçemicem

Bence Ver Kaskoya Gitsin

Ayrıca Kasko 35 Bin Veriyor Diye Birşey Yok 43 Bin Yazıyor Kasko Değerinde Ve 35 Lira Veriyorlar Açıkcası Burda Böyle Sallarsan Durumu Üzgünlükle Sadece Ve Sadece Kaskoya Para Kazandırırsın..Üstüne Gitmen Lazım Bana Aracın Muadilini Bulun Demen Lazım Yani Açıkcası Ciddi Anlamda Saldırman Lazım Yanlış Anlama Ben Bu İşin Peşini Kesinlikle Bırakmadan 41 42 Almak İçin Bi Tarafımı Yırtardım Ve Yüksek Bi İhtimalle Karakolluk Olsamda Verdirtirim...Bu Kasko Şirketlerine Yüz Verme Bastır 35 binide Kesinlikle Kabul Etme Muadilini Bulun Getirin De

Herneyse Ben Buraya Ne Kadar Yazsam Boş Uğraşmak Istersen Uğraşırsın Ben Vti'da 18.750 Kasko Bedelinin 18.500'ünü Aldım İlk Teklifleri 16'ıydı,

Arkadaşım 206 ile Kaza Yaptı Kasko Bedeli 16.200 Hasar 9.500 İlk Pert Dediler Sonra Başka Bir Yetkili Serviste Anlaşmamız Var Oraya Çekin Dediler Orada Hasar 7.500 Çıkıyor Dediler,Nası Oluyor Bu Diyince Ya 7.500 Alın Yada Yaptıralım Dediler...Eksperle Konuşup Hakkında Dolandırıcılık Yüzünden Savcılığa Suç Duyurusunda Bulunucağı Söylenince (Çünkü Aracı Yaptırmak İstediğimiz Serviste Yaptırmak Zorundalar Ve Böyle Bir Yaptırım Uygulayamazlar) Perte Ayrıldı Araç İlk Başta 14 sonra 14.500 sonra 15 sonra 15.500 + Hastane Paraları + Çekici Paraları Şeklinde Sonuçlandı Bilgine....Eskiden Kasko Şirketlerine Zarar Vermiyim Haram Diye Yaptırmazdım Herşeyi...Şimdi Y...ğı Yediler Analarının Bi Tarafından Kan Getirticem Kuş Sıçsa Boyatıcam En Azından Yarın Pert Olursa 3 5 Lira Zarardayım Demem Soktum Derim

Açıkcası Acın Büyük Gayet Net Anlıyorum Allah Sabır Versin...Ama Peşinide Bırakma Kaskonun Paranı Al Çünkü Üzüntüsü Az Da Olsa Geçince Araba Ararken O 3 liralar 5 liralar Büyük Önem Taşıyor

Tekrardan Geçmiş Olsun Allah Sabır Versin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)