Lpgli si denk gelse çok güzel olur , Bence o paralar sporting in hakkı..
Şimdi 2003 1.2 active palio alayım desen temizi 11-12 arası zaten
Bir zahmet de bunlar etsin o kadar , Zamanında Kırmızı sıfır Palio Go almıştık o bile çok güzeldi![]()
Fiat'a en çok küfreden benimdir. Ancak bir palio kullanıcısı olarak kıytırık 4 kapı 206 ile aynı tasa konacak araç değildir sporting. Kimse kusura bakmasın.
Ha 4 kapı 206 dedik diye Gti ileRC'ci ler atlamasın onlara lafım yok ancak 4 kapı olarak konuşuyorum
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
sporting 10 numara bi araç bence arkadaşımda var çipli ve tam bi şaka makinası ilk iki ilandaki arabalara pazarlık yapmıştım galeride olanda tavan hariç boya var demişti ama öteki çok kendinden emin konuştu arabasına güveniyo yani düşünürsen de onu düşün derim
Herkes honda yada pejo alacak diye bisey yok.Birazcik farkli olmak lazimKendini o markada bulmak onemli olan
![]()
Birde o paralara 90 model arabaya binmektense 2004e binerim.
Fiyatina gore cok guzeldir sportingler 2.siradaki iyimisHayirlisi olur insallah...
coure sportivo...
palio kullandım biraz 10k kadar sehir içi arabası fazla hızlı gitmeyecen
bence fiatın ürettiği en kötü model![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
sporting cıerlı aractır cok guzel yururu vardır fakat yururune gore frenaj cok cok kotudur aracın en buyuk eksısı rakıbı olan 106 gti dan kat be kat fazla yakıtı...
3500 d/d sonra bögürmesi bile farklıhele güzel bi cai le çok efsane ses gelir aynı motorun 103 lugu var brada kullanıyorum çok sağlamdır motorlar bunlarda sadece üst kapak strok çapı ve yazılım değiştirerek 17hp ve 3 nm tork fazla almışlar. başarılı bence ama tork az almış gibi geldi illa sporting e bakma benim bildigim bu üst kapak zaten diğer marea/brava/bravo'lara uyuyor bunları kendin de yapıp o değerlere ulaşabişirsin hatta boyle yaptın mı daha zevkli olur. bence brava veya marea alıp kendin upgrade edip bin. hemde daha geniş bi araca sahip olursun daha oturaklı
Yakmasına gelince sehir içi 200 krş (kat iptali+15tl lik filtre ve 30 tl lik tanıdık spec egsoz la
)yakıyorum basmassan ama bastınmı bu araç içiyo
yakma konusunda rekorum uzun yolda 28 tl ye 250 km gitmiştim ama ozamanlar lpg biraz daha ucuz du
. Hayırlısı olsun şimdiden.
Yakıt tüketimi fazla, onun dısında seni birsey korkutmasın.
Ben 1.6HL daha cok sevsem de sportingin daha güclü ve yeni model olması, spor koltukları (hatırladıgım kadarıyla recaro üretimi olması lazım) ve sparco pedalları + vites topuzu onu cazip kılıyor.
206 ici daha güzel diyen arkadasımız sportingteki detayları farketmemis sanırım...
Sporting o parayı kesinlikle hakediyor. 94 model civic parasına 2004 arabaya binmek cok daha mantıklı.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
O kadarda değil artık..
İlan sahibiyle telefonda konuştuk,araç hakkında orjinallik, kaza, boya vs. durumları hakkında açık konuştu, herkes keşke o siteye ilan koydukdan sonra üzerine bu kadar düşse, çok kişi var arıyorsun telefon kapalı yada cevap vermiyor, ulaşıyorsun detaylardan bahsetmiyor. Bana nedense inandırıcı geldi konuşmaları, 0-100 konusunda değilim açıkcası, kendimde sanayide olduğumdan bıktım artık o işlere koşturmaktan.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)