1.6 HL ses olarak daha iyiSportingten o yırtıcı filtre sesi cıkmıyor.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Kullanılabilirlik kisisel zevklere göre degisir.
Ben spor koltuklardan, sparco aksesuarlardan bahsediyorum.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
abi ben babamla konuştum istanbul maltepedeyim babam cumartesi günü izinli istersen cumartesi günü bakarız arabaya ama neye bakmamızı istiyorsun baştan söyliyeyim motorundan ne ben ne babam anlar bildiğimiz bir ustada yok fiat konusunda ama istersen sürüşüne gidişine dışına başına bakarız direksiyon sistemine frenleme hızlanma gazlama gibi şeylere bakarız ve ayrıyetten tramerdende baktırırım kaza durumuna
sen dersenki gidişine bakın yürürü güzelmi temizmi diye gider bakarız arabaya ama fazlası bizde yok motorcu felan onada sen gelince servisine baktırırırsın geldiğinde
servis işi hafta içi olacağından babam olmaz ama birlikte ilgilenebiliriz abi arabayla
bana kalsa ben yarında giderim ama adam 15 yaşında beni pek sallamaz diye düşünüyorum![]()
bencede palio çok doğru bir secim hem motor parçaları alt takım v.s v.s. bir pejo 206 ya göre bayabir ucuz. ÖR: ateşleme bobini 206 xs 200tl - palio 45tl(orjinal magnetti maralli) torsiyon takımı 206larda 500e yakın çıkıyor palioda 150tl ye biter. Bunun gibi birçok parca sayabilirim. sonucta gti ruhlu bir motor. hemde yeni. Sensorlerine gelince hem orjinalini hemde yansanayisini rahatlıkla bulabilirsin ve sandığında çok daha ucuza. Ben sırf yeni olduğu için gider alırım. bir laf vardır en kötü yeni en iyi eskiden iyidr. Çünkü adı üstünde yeniHayırlısı neyse o olsun.
bir fiat hayranı olarak
3.ilandaki siyah
1.ilandaki
ve 2. ilandaki olarak sıralayabilirim. bence siyah hepsinden temiz gibi.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
bu aracın ne kadar yakıt tükettiğini biliyorsun dimi?
clioRS den type-R dan çok yakıyor
Built to fall....
alacak arkadaşı yakıtı korkutmasın denilenler gibi çok yakmıo daha dün akşam denedik arkadaşımın arabasını 90 km sabit hızla 0,20 kuruş yaktı şehir içinde de 30 krş yaksın ben slxle şehir içinde lpgde yakıyorum o parayı arabayı deneyip geldikten sonra kendi arabamı yakasım geldi vallahi
bende hl var sıkarsam 50 lırayla 56 km gıdıorum sıkmazsam 40 lırayla 105 km gıdıorum ordan hesabınızı yapın kı sportıng daha cok yakan bır arac...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)