Allah rahmet eylesin
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Konu kilitlensin ya da silinsin bence,yeniden tartışma ortamı dogacak cümleler başladı..
Bir kerede ölüm nedeninin altında başka şeyler aramadan allah rahmet eylesin deseniz çok şey kaybedeceksiniz sanki
Bırakında geri kalanı yüce rabbim düşünsün yaptıgı şeyler dogru ya da yanlış karar verecek olan bellidir..
Yok uyuşturucu yok esrar..onlar kişinin kendi kararı
bize allah rahmet eylesin demekten başka bir şey düşmez
ya kadın ölmüş yok uyusturucu kullanıyodu nerden biliyosun yanındamıydın kadını hastaneye goturen adam bişey demiyo iki tane serefsiz medyanın haberıne bakıp aa uyusturucu kullanıomus diyosunuz yapmayın etmeyin uyusturucu kullanmak gunahsa iftira atmakda en az onun kadar gunahtır heleki vefat eden bi insanın arkasından
yani çok mu zor allah rahmet eylesin diyip gecmek anlamıyorum![]()
İlker G.
hiç hoş olmayan hareketler bunlar hiç gerek yok.. aranızda binlerce km var boşuna yapıyorsunuz şöyle...
.
Uyuşturucu kullanmış kullanmamış kime ne?Ne sıfatla sorgulayabiliyorsunuz bunu?Ölmüş biri var ortada ister Allah rahmet etsin der geçersin ister hiçbirşey yazmaz geçersin.Kaldı ki ölen insanların arkasından hangisi daha çok hatırlandı diye birşey yapılmaz,yapılmamalı.Herkesin herkes için yeri ayrıdır.
Ölüm sebebi ne olursa olsun kendisi benim suratıma hep bir tebessüm katmıştır Allah rahmet eylesin.
psn: DAGHAN26
at gözlüğümü diyim yada ne diyim ne bilyim yanındamıydın uyuşturucu kullanırken kesin kanıtı varmı insanı zan altında brakıyorsunuz? hadi onu geçtim ölmüş birisinin arkasından konuşuyorsunuz ayıp günah ya hiç mi atanızda görmediniz hiç mi kafanızı kumdan çıkarıp bakmadınız ölmüşün arkasından konuşulmaz nasıl gençliksiniz siz
körler sağırlar
Ölenede yazık ama asıl geride kalan 3 yaşındaki çocuğun hayatı ne kadar farklı olacak bundan sonra Allah o çocuğa yardım etsin...
o deilde defne jos foster yenı tanışmış gazeteci ile.. gazeteci 112yi aradım demiiş. il sağlık dan cvp gelmiş yapılan araştırmya göre 112ye yapılan bicağrı yok dnmış. garip olaylar var sanki içinde ?
daha geçen izlemiştim yok böyle dansda
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)