Allah rahmet Eylesin,Geride kalanlara sabır...
Allah rahmet eylesin. Çok genç, çocuğu küçük. Üzüldüm cidden.
Bir kız arkadaşımdan alıntıöldüyse öldü insan değil mi yeaa diyerek üzerinden cool primi yapmaya çalışanların neyin kafasını yaşadığını anlamıyorum. üzülen üzülmüştür herkes kendi acısını endişesini kendi yaşamalı bence diğerlerinin ağzını açmaya hakkı yok. sana giren çıkan mı var bilader? derler adama.![]()
Valla bence cok üzüldüm kıpır kıpır biriydi sunduğu tüm programlardada bu bariz belli olurdu sevdiğim ender sunuculardandı...
Allah rahmet eylesin..Cok üzüldüm...Kalanlara sabır versin Yüce Mevlam...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
iyi kızdı yazık oldu allah rahmet eylesin.
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Çok üzüldüm , neşe dolu bir insandı .
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin..
Allah rahmet eylesin
Bir varsın bir yoksun hayat çok kısa gerçektende allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
allah rahmet eylesin
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
bende cok uzuldum cidden cok iyi enerji saçan bir insandı allah rahmet eylesin...bu acıklamayada bi goz atmakta yarar var cok ilginc bana gore....www.milliyet.com.tr den alıntı Nickli Üyeden Alıntı
alltakı yorumlardan biride özel ambulans gitmiş olabilir dedi pek anlamam ama özel ambulanslarda 112den çağırılmıyomu?
Allah Yakınlarına Sabır Versin(( Sevenlerinin Başı sağolsun..
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
allah rahmet eylesin..
ya da 3 gün önce dans yarismasini izledim gene güler yüzlüydü.allah rahmet eylesin,geride kalanlara ogluna yardim etsin....
allah rahmet eylesin daha gecen gün dans yarısmasında izlemiştim hayret valla yarın ne olcagımız hc belli deeğil![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)