Vala tekteym genıs ama raht aygmı uzatmışım en öndeym bıde müslüm dınlıyoz şöförle ahaha
aynı şekilde.. 2 hafta öncesine kadar hiç şaşmaz akşam 11den sonra sürekli gidip geliyodu şu sıralar düzgün.. bi sorun olduğunda müşteri hizmetlerini arıyorum şu anda tüm temsilcilerimiz diğer müşterilere hizmet vermektedir diyo bi kere denk getiremedim daha şu temsilcileri illa 10 dakika bekletiyolar :mad: genellikle hep bi sorun oluyo tavsiye etmiyorum.
Ulusoy İstanbul-Ankara Seferi Royal Class (5Saat Süren Ekspres) Seferini 9 ay boyunca her hafta sonu kullandım ve açıkcası pek bir sorun yaşamadım hep tekli koltukda gittim.Tabi bazı öküz insanlar var Bayan Erkek fark etmiyor.
samsung omnia
lanet olsun durex !!
yaşasın migros poşeti !
d smart... bir geri zekalılar topluğu uzak durun... ne alın ne aldırın ne satın satanada mani olun...
LG e500 laptop.. 3 kere fan değişti kapağı bozuldu ekranı bozuldu işlemcisi değişti kasası çatladı.. garanti fan hariç herşeye kullanıcı hatası dedi fanı da yine bozulucak ama değiştirelim yapcak bişey yok falan diye zorla değiştirdiiler.. şu an çöp durumda bıktık artık..
sakın LG bilgisayar almayın
Avea, Lexmark, converse, mavi jeans
adidasın bircok urununu kullanıyorum ama normal tsirtleri cok kalitesiz yakası boyu acılıp cekiliyo
Maviden kot almayın dunya markası bilmemne diyolar külliyen palavra.Kaç tane kot aldım 2 giymede bollaştı ve ağları aşındır yırtıldı diesel ve levis aldım canavar
metronun otobüsleri farklılık gösteriyor
tek model olmuyor
ama benim bindiğim solda tekliydi
sağdaki ise aralık vardı koltuklar arasında...
swoosh diye oto yıkamacıya gittim bugün :) adamlara cilalı yıkayın ve fırça kullanmadan yıkayın dedim. bıraktım diğer işlerimi hallettmeye gittim
döndüğümde ne gördüm arabayı cilalı yıkamışlar ama fırçalı yıkamışlar bundan dolayı hafif hafif çizikler oluşmuş hiç memnun kalmadım .. Ankara olanlar kesinlikle gitmesin.
Not :Yeri Gazi univ. Diş fakültesinin ordaki otoparkta.. :S