kotta diesel in üstüne yok, piyasadaki markalardan biraz pahalı ama giydikce yıkandıkca güzelleşiyorlar resmen, kilo alıp vermiyorsanız yıllarca giyersiniz hiç sıkıntısız
kotta diesel in üstüne yok, piyasadaki markalardan biraz pahalı ama giydikce yıkandıkca güzelleşiyorlar resmen, kilo alıp vermiyorsanız yıllarca giyersiniz hiç sıkıntısız
way arkadaş yine isyan ediyorum lacoste'dan baska ayakkabı giymem :) ne koku yapar,nede başka bişi çoraptan olmasın o ? :) en az 1 senede salmaz kendini şimdi çıkarttım kokladım walla kokmuyo ya :D
sadece beyaz olanı çabuk kirlendiğinden temizlemesi zordur zamanında üşenip temizlemessen bir daha ayar tutmaz atmak zorunda kalırsın ama dikkatli kullanırsan hiç birşey olmaz,kahverengi ve siyahında zaten sıkıntı yok sil geç...
Benmi çok kılım aldığım şeylere çok dikkatli bakıyorum anlamadım..Pekde değer vermem böle şeylere ama :D
benım tanıdıgm lacoste ayakkabı gıyenlerın hepsi kokudan şikayetçi. :D
majezik :D denen ağrı kesici bi b..k a yaramıyor :D
hp dv6000 serisi notebookdan uzak durun :)
Deichmann'ın ucuz ayakkabılarından uzak durun. Modeli güzel diye almıştım, 2 ay sonra sağı solu çatlamaya başlamıştı. Faturasını da bulamadığım için değiştiremedim de elimde patladı :D
garanti bankası telefon bankacılıgı kesınlıkle musterı temsılcısıne ulasamıyosun...
ulasana zaten audı r8 hedıye edılıyomus bı rıvayete gore....
kentucky beykent tavuklar kanlı canlı gelıyor bazende 3 gun onceden kalma gıbı.. ( tayfun dıkkat et )
turkcell gecen ay amerıkadaydım 1850 tl fatura kesmısler...
subaru hem cok sevıyorum ama hıc memnun kalamıyorum :)
nokia e55: navigasyon için aldım açıkçası ama navigasyon şebeke destekli olmadığı sürece düzgün çalışmıyor. yoksa diğer yönleri bakımından çok memnunum. galiba fazla şey istiyorum :D
Lacoste'nin ayakkabıları.. görünüşleri gayet güzel ancak 2 kere aldım ikisinde de hemen deforme oldular