kfc yerine winnerwald yiyin bence beykentte oturanlar.. 2 günde 1 ben bi tavuk gömüyorum tadıda süper valla :) barbekü soslu kanatta güzel..
kfc yerine winnerwald yiyin bence beykentte oturanlar.. 2 günde 1 ben bi tavuk gömüyorum tadıda süper valla :) barbekü soslu kanatta güzel..
Siz Siz olun New York'taki türk konsolosluğuna işiniz düşmesin...
Swatch saatlerin kayışlarıda çin malını aratmıyor ...
1. akbank
2. toshiba laptop(2 senede şarz öldü)
3. belediyeler
5. akaryakıt fiyatları
6. arkamdan yazılan trafik cezaları
7. vadeli mal satmak
bahçeşehirle beykent yeni açılan şubeler o yüzden kötüler aslında. Geçen sene acıbademde oturuyordum bu tarafa yeni taşındım, ordaki kfc ler çok iyidi ama çok eski restoranlardı. Burdakiler daha yeni kapıyolar işi :) zaten bahçeşehirdekinde elemanlar daha çömez hata yapabilir anlayışınız için teşekkürler tarzı komik bi yazı vardı kasaların önünde. ama bahçeşehir beykentten kat kat iyi, ara sıra işten kaçıp yemeğe geliyorum oraya :)
finansbank..her gittiğimde sıra olmasa bile beklerim :ofk:
Simdi hanimin telefonuna mesaj geldi 250 konpara puan kazandiniz surayi arayin falan filan diye. Arastirdim internetten sikayet varda bir suru veryansin var. Kasla goz arasinda 79 tl yi kitliyorlarmis. Herkes iade icin sikayette bulunmus. Zaten turkcell den bu tur mesaj geldimi huylaniyorum. Hemen bakiyorum nedir asli astari, hayir bir kulagimin arkasi kaldi s... Leri gozu ona diktiler, devlette bunlari seyredyorya ne diyim artik
Turkcell den igreniyorum
kfc ve swatch saat kayışı mevzusuna bende katılıyorum.
gel gel vodafone'a gel... vodafone'dakiler kankardeşler :D :D
ayrıca boş kaldığım zaman sikayetvar.com'da ariston sayfasını açıp okuyorum komedi dükkanı gibi :)evin içinde gezen çamaşır makinaları,yemek pişiren buzdolapları süper şeyler var.amcamın biri yazmış karımla yatağa girmiştik bir anda kapı açıldı içeri çamaşır makinası girdi diye :D dumur vaziyetler yani :)
şuan yoldym otobuste metro suit .suit dyolr ama afederrsn bayat bı kek ve sidik gbi bi kola verdıler hc memnun degılım şuan ...
abi vala sırf teklı koltuk dye aldm hastym ucaga bnemym gecen bndm byılıydm bunu tam şöfr arkası alıym camı actrym afedersn soyunmuş gbym şuan daraltı geldı elemna bı sguk su ıstedm çiş gbi scak geldı yol byunca bklım neler yasıcaz ynda ıkı yaslı vr horluyo ahaha makınanın torku ıyı ama:D
Metro larda sol taraf tek li sağ taraf 2'li mi? 28'inde fethiye-ist yaptım ulusoy ile yanıma benim 2 katım adam düştü bende pek standart sayılmam kardaş kardeş gittik ben koridorda o cama yapışık şekilde :D Adam kolaylıda sucuk ekmekleri götürdü sonra kolaylıdan denizliye kadar sucuk kokusu içinde :D
avea allah düşmanıma vermesin