garanti bankasından çok çeken varmış.
en kazık faizlerde onlarda işin garibi...
garanti bankasından çok çeken varmış.
en kazık faizlerde onlarda işin garibi...
Garanti bankası
Garanti bankası, çözümü teb de buldum oda bonus veriyor.
Garantinin pos oranları esnafa acaip giydiriyor.
ttnet - alternatifini bulamadığımdan mahküm olduğum lanet olası firma
turkcell - çekiş gücüne sıç..ğımın firması tam ayrılacaktım blackberry bis i yeniledikleri geldi aklıma 12 ay taahhütlü bi bitsin 14 sene den sonra kesin bırakıcam
Türkcell vinn hız falan hikaye arkadaşlar kesinlikle almayın 2 yılım dolsun ilk işim iptal ettirmek
mutfaga davlunbaz aldık baca olmadıgı için bacasız modeli varmıs filtresi varklı 5 para etmez her yer terleme yapıyo bişi cektigide yok daha fazla koku yayıyo
davlunbazın markası ne? :)
Turkcell - Bir kere bile sözünde durmayan, insanları resmen salak yerine koyan kazıkçı bir firma.
UPS - 6 - 7 kere kargoö zorunlu olarak Ups ile geldi, daha bir kere adresime gelmedi kargom, her seferinde getirmedikleri için kendim elden teslim aldım.
Garanti Bankası - Anlatılmaz, yaşanır...
Özelleşen herşeyden memnun değilim.
turkcell vınn : güya anadolunun her yerinde 3g ile bağlantı varmış.istanbul da çok güzel çekiyor fakat memlekete geldiğimde sıkıntılı.3 aylık kontratın süresi bitince hemen iptal edecem.
Honda Civic - Valeo Baskı balata seti
TTNET : geçen de üyeliğimi iptal ettiler neden bir ayda 8 arıza kaydı bırakmışım sanki zevkten bırakıyoz kendi arızalarını gideremdiler . bide üstüne ceza gönderdiler 150 liralık taahhüt den dolayı gittim müdürün yanına hallettim.
Lg k500 almayın aldırmayın....
Kocaeli yetkili renault servisleri..
Baska ıllerdede aynımı bılmıyorum ama..
Kocaeli de ki ler..Tam katil oluncak cinsten..
Sanirm
Ordakilerde sorun var:)
yanlız bankalar konusunda garanti yazmış herkez :)