ZYXEL Kablosuz N ADSL2+ Modem... kablosuzu yan odada bile çekmiyor dünya para verip sakın almayın...
ZYXEL Kablosuz N ADSL2+ Modem... kablosuzu yan odada bile çekmiyor dünya para verip sakın almayın...
1. Garanti Bankası
2. TT Net
3. Turkcell
4. Avea
5. Packard Bell İstanbul yetkili servisi Destech Bilişim ( Ne yaptığını bilmeyen aptallar ordusu)..
Digitürk--Ligtv
@Greentiger01
+1000 özelleşen bicok sey başta ttnet,türktelekom
Bilimum Fiat ürünleri,araçları ve BİRMOT !!
vodafone----blackberry almayın tavsıye etmem....
converse !
Türksel ..şerefsizler ya ödenmiş fatura için iki sene sonra tekrar ödeme talep ediyo,ben dahil birkaç arkadaşın başına geldi..şu çekim muhabbeti olmasa bigün durmam
Trident cep telefonları.
Yetkili servisle kanka oldum 2 haftada bir git gel.
Arkadaşlar ürünlerden neden memnun kalmadığınızı da yazarsanız belki buradan sorunlarınızı çözebilir yada bizde alırken ona göre dikkat ederiz.
8 gb lik vınn ,, ben yandım siz yanmayın....çekmesi süper , çoğu saçma yerde dahi bağlantı sorunu yaşamadım ,, modem acayiü sağlam ,, usb metali L şeklinde yamulmasına ramen hala çalışıyo , hızı da gerçekten şahane ,, özelliklede netten video izleme vss de,,,,ama gelgelelim kota çok çabuk doluyor ve 100 liralık kota aşımı sorası hız bıçak gibi kesiliyor ,,, ay sonuna kadar kullanayım derseniz 170ilra ve faxlası fatura bekliyosunuz minimum.kotalıda hız başa bela.
Garanti bankasi ile calisiyorum inanir misiniz 1 tane sorun la karsilasmadim :D
1-Nexen lastikleri, normalde kullandigim ebatin aynisini almistim ne alakaysa inanilmaz surtme yapti.. adamlar ebat hesabini bile yapamamis yanaklari bildiginiz tombuldu :D
2- THY, sevgililer gunu kampanyasi dolayisiyla 2.biletin 1 euro olmasi gerekirken bize normal bedelinden sokmuslar. Arayinca, soylemediniz dediler, isterseniz o gunku bileti iptal edip bir gun onceye aliriz ama 300euro ceza keseriz 300euro kar edersiniz dendi. E zaten 1 gun once gidersem 500euro harcarim orada otel vs.. kalsin dedik
3- Honda S2000. Aracimi cok seviyorum ama yag filtresi disinda yetkili serviste bulabildigim bir parca olmadi ve inanilmaz pahali. ABD den kargo dahil yari fiyatina gelen parcalar bulunmakta.
4- TTNET, inanilmazlar... Hiz dusuyor her hafta kavga ediyorum adam hmm bir saniye diyip bir tusa basip duzeltiyor.. ARtik kasitli oldugunu dusunuyorum.. Madem tusa bastiginda duzeliyor da ne bozuyor bunu bir aciklasaniz...
5- Burger King. Oldukca genis bir sitede oturuyoruz Guzelce'de. Mimaroba ve Kumburgaz'da iki ayri subesi var ve bizim evimiz tam ortalarinda ama servis yapmiyorlar. Mesafem 4,5km normal hizlarda 3.5dakika falan suruyor. Isin garip tarafi koskoca site ve sadece Dominos Ve Etiler Marmaris servis yapiyor.
6- Etiler Marmaris Mimaroba- Icinde duvarda bocek oldurduk, cok hijyenli bir yer. Bununla bitmiyor kasada duran ayni zamanda garson olan arkadas Facebooktan baska bir yere bakmamakta ve kaba. Hesabi odemeyi unutup gittigimizde bile fark etmedi... Daha komigi 2 hafta once falan cumartesi gunu, amerikan salatalari bitmis. Salak olmak lazim urunlerinin yarisinda amerikan salatasi var
7- Burger King Cesme (Marina): Inanilmaz bir yavaslik, yazin sacma sapan yuksek sesli muzik acilip siparisimizi bile duyamamalari.
8- Mado Cesme (Marina): Marina nin havasindan midir suyundan midir bilemem gida sektoru ile ilgili her firma rezil. Baska bir yerde sandivic getirdi adam catalla vurunca cat cut ses cikiyor, bunu insan yiyecek diye geri verdik adamda güldü.. Neyse Mado ya gelelim, arkadas dondurma kalmadi ne demek yahu ? Ne sorsak yok, uzerine kagit bardakta su geldi bulasiklari da biz mi yikayacagiz diye tepki verdik. En son krokanli pasta soyledik, gelen pasta muzlu pasta ve adamlar inanilmaz iddiali sekilde hayir krokanli o diyorlar.. Krokan falan yok arkadasim desekte derdimizi anlatamadik. Bizim bagiris cagirislarimizla yeni oturanlar kalkip gitti.
Back Up i arayip Mado ya pasta vs soyledik.
3-
Türk Haber Programları
Neden diye soranlar için : Defne - Ylmaz ZDL - Hrriyet
Türk Tartışma Programları
Hiçbir tartışma konusu saptırılmadan çarptırılmadan yapılamıyor ve tartısmaların hiçbirinde fikir alışverişi yapılmıyor...
Türk Dizi Filmleri
En güzel diziler bile bir süre sonra sapıtıyor işin içine aşk meşk karmaşık ilişkiler giriyor ve bundan nefret ediyorum.Gerçekten hayatın içinden bir parça taşıyan birdizi henüz izlemedim...
Türk Tv Kanalları
Hiçbir zaman izliycek adam gibi bir program film olmuyor.Hele gündüz kuşağı tam bir rezalet hepsinde saçma salak evlilik programları...
Komple hayattan memnun değilim..
2011 modele kadar olan cruzelar,türk telekom adsl,
TT Net
Digitürk
Avea