garanti bankası....
garanti bankası....
turkcell wınn 1.5 senedir kullanıorum sürekli kota asıyorum. ne kadar takip etsemde . 42 tl ödediğimi hatırlamıyorum sözlesme bitsin işim olmaz bi daha
Bu arada yazmayı unuttum TTNET..Sebebsiz yere yüksek faturaların gelmesi 8 megabite kadar denilen hızın 1 megabitlerde dolanması ve 54.90 almaları cabası...:ofk:
ben yarım sezonluk abone oldum serkan..
alternatifler şöyle:
1- süper lig (sezon sonuna kadar) + premier lig + beko basket = 90 TL
2- süper lig (ssk) = 70 TL
3- süper lig (30 günlük) = 30 TL
3- tek maç = 10 TL (derbiler ve 5 büyüklerin maçları), 5 TL (anadolu takımları)
gerçek yayına göre 20-30 sn geç yayınlanıyor sanırım..
gerçi sahibinden.com'da ilanım var ama olsun burdakilerin haberi olsun :D
Samsung S5550 shark amoled telefonu almayın.. sinyal çekim kalitesi vasat, 128 kb'lık sim kartlarda problem çıkarıyor..
avea 29 tl gelen sabıt cep faturası 73 tl geldı :)27 tl kdv nealakaysa
1.9D atmosferik dizel çok nalet bi motor...
garanti bankası ..lanet olsun her defterden 5 tl alıyor..
babam derdiki eskiden kasaplar eti kalın jiletine sararlarmış..4 gr gelirmiş jiletin..kasap jiletini etfiyatınsatıyolar..derdi aynısını garanti yapıyor kıytırık defteri 5 tl satıyor bize..
TTnet, Akbank, Yapı Kredi, Polo assn., Marangoni, Petrol Ofisi, Easytronic Corsa, Kemal Tanca..
samsung star wifi nalet gitsin -3 derecede dondu kaldı garantiye verdim gelsin hemen satıyom
d smart
adamlar fatura gondermekten aciz her seferinde adres guncelliyorlar
digiweb tvden ben cok memnunum aslinda 2 sezondur kullaniyorum baglanti sorunu yasadiginiz anda canli yardima ona ulasilmiyosa merkeze mail atin :D kesin donus yapıolar kizin
trabzon fener macinda yayin 44 de geldi bende :D attim mailimi yayin 2. yari geldi diye direk hediye yolluyolar biseyler
ben sezon basi 100 liraya tum sezon almistim