Tuketici haklarina gore almalari gerekiyor esasinda.. kumaslari ucuz oldugundan maylari kaciyor ondan yikayinca oyle donuyo t shirtler islakken dupeduz asilirsa nispeten daha kolay utulenir...
Tuketici haklarina gore almalari gerekiyor esasinda.. kumaslari ucuz oldugundan maylari kaciyor ondan yikayinca oyle donuyo t shirtler islakken dupeduz asilirsa nispeten daha kolay utulenir...
Akbank.
konut kredisi çektikten 3 ay sonra biz sizden şu masrafı almayı unutmuşuz deme gafletinde bulundular.
Nokia.
5800 express music tatavasından aldım, almaz olaydım.
TTnet.
8 mb dediler :) Ama sadece dediler... Yaşasın fiber baglantı.
Migros.
Her üründe kafadan 10 20 kuruş fark var en az. kuş konduruyor sanki bana.
migrosta geçen hafta bişey tespit ettim
8 liralık yeşil zeytini suyunu çok fazla koyup 14 liraya sattılar
ve 25 kuruş 50 kuruş hiç bi zaman bozuk para üstü vermiyo
çingenelik yapıp 25 kuruş için paramı verin demiyorum ama iş dsiplini - puan :icon13:
sony ericcsonn T700 --Telefon daha 4.ayında kasası çatladı ve garanti kullanıcı hatası olarak degışimine onay vermedı cok ınce zarıf bır telefon ama dayanıksız malesef tavsıye etmem
gittigidiyor dan ne zaman bişey alsam denizbanktan ertesi gün kart verelim diye arıyolar benim kişisel bilgilerimin gizililiği falan nereye gitti kökü yalanmış
kuryenet(5 ay sonra kart geldı)
metro turızm(nazıllı cıkısında bır araca carptı ve indi sofor ama aracı stop ettı ıcınde sıcaktan ölduk yaz gunu hıc bır acıklama yapılmadı)
waffle housede waffle yıyecegınıze ewde krep yapıp arasına nutella surun daha ıyı.
creatıve marka subwoofer hosuma gıtmedı logitech forever
sınbo marka soba
beylıkduzundekı korsan dvdcıler
alpet
yunanıstan konsoloslugu :D:D:D:D
kipada promosyon adı altında satılan ürünlere dikkat edin aynı ürünü çoklu paket yapıp millete geçiriyorlar daha pahalı satıyorlar tek olarak alırsanız daha ucuz müşteri temsilcisine gittim aynen milleti kazıklıyorsunuz dedim merkez denilen yer neresiyse oradan belirleniyormuş fiyatlar allah dedim sizi nasıl biliyorsa öle yapsın
aveadan acayip memnunum faturam sözleşmeden ne yazıyosa o geliyo çekmediği yer çok nadir 25 liraya her yöne 400 dk ve 1000 mesaj yeterde artıyo bile
vınn aldım almaz olaydım video izleyince anında sömürüyo 8 silindir gibi mübarek sadece forumlara girince 4 gb yetiyor ama kesinlikle download yapamıyorsun hızıda çok süper değil almayın allahtan 1 sene taahüt verdim az kaldı kotanızı sürekli takip edin geçtinmi af yok
ev telefonumu kapattım sabit ücret yüzünden enayi parası gibi geldi bana şu an ne kadar oldu bilmiyorum en son 15 ti
garanti bankası en dandik banka faizler kolllllll
alfa romeo 156. hani şu ilk çıkanı, makyajsız.
üç sahip tanıyorum.
ikisi yıldı sattı, biride küfürbaz oldu.
ha bide gs store, feneriumdanda bişeyler almayın.
her sene işe yaramaz transferlerle verdiğimiz paralar çar çur ediliyor.
üç pas yapamayan takımlar ortaya çıkarıyolar.
yıllarca uefaya bile gidemiyorlar sonra...
barcelona formaları alın.
en azından kırk yılda bir gelebilecek şeyleri izlersiniz.
messi gibi... :)
Bellona -> 1 senede 8 servis geldi fabrikasyon olduğunu söyledi :(
Herkes Turkcell'den şikayetçi.
Vodafone kullanıcısı olarak ben de tecrübemi belirteyim, tavsiyede bulunayım.
Senelerdir vodafone kullanıcısıyım. 50 ( ya da 55 hatırlayamadım şimdi ) TL 'ye Vodafone==> vodafone sınırsız, vodafone ==> sabit hatlar sanırsız ve diğer operatörlere 750 dakika tarifesini kullanıyorum. 1 defa dahi çekmeme sorunu yaşamadım, faturam her zaman tüm vergiler dahil 55 lira geldi.
Üzerine mesaj paketi aldım, ilk ay limiti aşmışım farkında değilim. Bilgilendirme mesajı da gelmedi. Eh haliyle aştığım için ek ücretlendirme yapıldı. Aradım çirkefleştim, bilgilendirme mesajı gelmedi ben nereden bilebilirim limiti aştığımı dedim. Ek ücretlendirme geri ödendi. Şu an 9 TL'ye vodafone==> vodafone 10.000 , vodafone diğer hatlar 1000 mesaj hakkım mevcut. Doya doya kullanıyorum.
Kampanyalı BB aldığımda BIS aboneliğim olmasına rağmen 2 aylığına faturamda epey yüksek bir internet kullanım bedeli gördüm. Aradım çirkefleştim bana mısın demedi. Öğrendik ki BIS aldığınızda GPRS ve İnterneti kapatmanız lazım. Aksi takdirde bazı programlar BIS'ten değil GPRS'ten çıkış yapıp ek ücret yazılmasına sebep oluyor. GPRS ve interneti kapattım, tüm internet işlemlerimi BIS üzerinden ( applicatonlar, mailler, web gezintileri, anlık mesajlaşmalar vs ) sorunsuz kullanıyorum. Faturamda da en ufak bir sapma mevcut değil.
Toplam paket tutarım telefon aboneliğim değil 155 küsür TL. Daha 156 geldiğini görmedim..
Turkcell:ofk:
Beni şimdiye kadar o kadar çok kazıkladırlarki kazığın ucu nerde hatırlamıyorum lanet olsun:ofk:
Yaşasın vodafon 55 liralık tarife kullanıyorum vodafonu sabit hatları ölümüne arıyorum baya msj atıyorum max 70 lira :icon_tup:
Punto kullanıyorum.. Trimden gelen seslere, alt takım zayıflıgına sözüm yok.. ama motoru o hacimdeki en iyi motor bence..
Turkcellin bütün faturalı tarifeleri,kontürlü başkaymış ya :)
kalrifer kapaklarına takılan kokular var glade midir nedir onlara aman dikkat sakın dokmeyin boya sokuyo ve yanuk yumuk yapıyo dokulen yeri
turkcell gold plus dan süper tarifeye gectim güzel gecirdi şimdi bizbize ye gectim onu denicem bakalım bu arada kullanan varmı bizbize ?
avea jet le internete baglanıyorum memnunum takip ediyorum verilerimi faturam normal geliyor. avea kullanıyorum n73 me telefonumda mesela benım odamda arkadaslarımın telefonu cekmıyo evde vodafone turkcell fln ama benım avea cekıyo cekmeme sorunu yasamadım henuz.. nokia n73dende sorun yasamadım. ttnet kullandım 5 yıl ondanda herkes baglantım yavas baglantım kopuyor derken benımkı hıc kopmadı hıc yavaslamadı :D sınırsız 1mb kullanırkende hakkını verdı 8mb kotalı kullanırkende 5 6mb ile download yaptıgımı hatırlıorum hatta testte 7.8 bile gostermıstı :D peugeot 306danda cok memnundum... genelde herseyden memnunum ama yenı bridgestone b250 lastik almıstık 4 adet.. ıslak zemındede yol tututsu ıyı demıslerdı.. eski lastiklerim pirelli p400 aquamile di ama piralliler diş seviyesi yarıdayken bile daha iyi yol tutuyodu :D