valla benim karın ağrısı çektiğim zamanki sipariş verdiğim yer incirli ramiz köfte şubesiydi 1 hafta olmadı..
soda+miğde ilacıyla anca kendime geldim
banka defterini 5 tl ye satmaz o an için verimsiz musterı goruntusu vermıssınızdır veya başka sube musterısı olup dier bi subeden ısrarla banka defteri istediyseniz subenın gelır ıne bı katkınız olsun dıye katkı payı alınmış sizden şube bunyesinde :)
extre ve defter veya provizyon gıbı ucretler şube bunyesındedır o an muhattab olduugnuz personel almıştır..
Keske sikayettede bulunsaydniz en azindan incelenirdi
Garanti bankası
Teb
Vakıfbank
Akbank
Mavi jeans
Yeşil kundura
Opet
şimdilik bunlar yazaraım daha
benım de sakın ama sakın almayın dıecegım bişey var...
fix it pro çizik giderici kalem...
samsung omnia
cok kullanıssız bi telefon dokunmatik diye heves edip almıstım bikac ay dayanabildim
sahibindeden sıfır orjinal kayıtlı vs.denen telefonları almayın ne kayıtlı ne orjinal yan sanayi toplamasıdır.hepsi.dikkat edin.aldım çöpe attım.atılır. evkurdan alın daha karlı:D
Ben bunu normal adidas cuzdanin arasinda tasiyodum bisey olmadi
ayrica w550i model telefon almistim taaaaa ne zaman 3 kattan betona dusup calismaya devam eden telefon ve hatta arkadasimin babasi tarafindan tehdit edilerek
zorla satmami istenen telefon :D
farkli olmak iyidi eskiden simdi herkes aypon bilekperi kullaniyo
bende gey turkselden sikayetciyim 15yildir musterisiydik bi b*k gondermedi
sadece dogum gunlerinde " iyiki dogdun ve trkselli oldun" diye mesaj gelrdi o kadar
Yasasin vodafone ve kampanyalari
BOMZ coilover.. araba sanki kanguru oluyor.
California Scents - Newport Newcar kokusunu adına aldanıp aldım " yeni araç kokusu" diye .
kokunun adını " çam ormanı" olarak değiştirmek lazım .. bir daha da almam new car
avea -- 4 duvar arasında çekmez
mavi jeans -- 2kere giy sanki 5yıl giymişsin gibi olur
kumho performans serisi modelini hatırlamıycam -- yağmurda dikkat etmek lazım
ank gop shell -- çok paraya az yol yapıyorum ne zaman alsam
-------------
parasının hakkını veren ;
hotiç ayakkabı süper sağlam
dockers
bide lpg de olay milangaz :)
bide hazır aklıma gelmişken soruyım,
levis ve tommy hariç kot markası tavsiye edin
garanti bankasına ne zaman gitsem içerde 3 kişi bile olsa en az 40 dk bekliyorum adaletsiz bir yer elinde kartı olan numaratörden numara alıp herkezden önce işlem yaptırıyor.
5 ay önce toshiba laptop aldım vatandan, aldığım ay bozuldu hard disk değişti zaten alır almaz tamirli makine olmuş oldu, halada serviste hiç kullanamadım aldığımdan beri, benden söylemesi toshiba nın eski kalitesi yok uzak durun paranıza yazık etmeyin
Ohaa ilginç şeyler var..Mavi jeans için,benim çok yakın bir asker arkadaşım bir çok markanın taşlama işini yapıyor o askerdede burdada ''abi tasarımdan masarımdan anlamamda kalite dersen mavi jeansın üstüne yok'' derdi..Bendede bir kaç modeli var hiç öle defarmasyon filan yaşamadım açıkçası belki onunda çakmaları vardır şaşırdım açıkçası...
Sakın bamturla bir yere gitmeyin :D hem gideceğiniz yere kadar burnunuzdan geliyor hemde gittiğiniz zaman burdan nasıl dönücem korkusu oluyor içinizde
http://www.techturkey.com/forum/sohb...m-problem.html
bu arada benimde mavieans ten aldığım kotlarım var tek gram bişey ollmadı hiç bir sıkınıtı yaşamadım