bu arada yetkili serviste expertiz yaptırıp araç aldığım için söyleyeyim expertizinin üstüne 2000 liranın üstünde para harcadım araba kazasızdı ve boyasızdı bakımlarını ustada yaptırdık dediler değişmeyen kasnak kalmadı arabada kapalı kutu yani anlıyacağınız.
bence bakımları kayıtlı bir araç almayı tercih edin 2000 lira kar edicem diye 5000 lira zarar etmeyin açıkçası aracının bakımlarını tam anlamıyla yaptırmış birisi 16binden çok aşağıya inmez herhalde çok acelesi yoksa.
rölanti valfi 228 lira yetkili servis fiyatı bu arada
yok yanlış anladın vdo olucak yada marelli olucak demek istedimbendekide vdo idi
ama bi rölanti sorunu vardı kalıcı utku ii bilir
..
ozan va plakalıyı hep görüodm biliodm biraz masrafı vardı illaki 1000 2000 kdr harcancak zamanında bakmıştım motor açıpkısmet şuan aracın çok gzl kazasız belasız bin krdşm
rs de genelde arıza çıkaran parça hangisidir dostlar
ve bu meredin şanzumanı çabuk kırarmı ve şanzuman sıkıntısında maliyet nekadar çıkar
düzgününü bulursan kaçırma bencede eli yüzü düzgün olanını bulmak baya bi zorlaştı son zamanlarda.ama illa ki billinmeyen doğru düzgün olan RS vardır.
bi ara buna bakmıştım ama 18den aşağı inmemişti sahibi
Renault Clio 2.0 Sport 2000 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
Düzgün araç her zaman emsallerinden pahalıdır, kupon araçlar bunlar sonuçta.
Masrafsız RS VTI Type R olmaz bunu unutun zaten, Yasları ilerledikce mutlaka değişmeleri gereken sarf malzemeleri olacak, bakım karnesi olan servise sürekli giren arabaları alın.
Bu 42 binlik ici tertemiz, trigger değişmiş mi? kasnaklar değişmiş mi? aks kayışı gergisi değişmiş mi? Bu dediklerim bile yoksa aracı 16 ya alsan bu dediklerimin serviste takılmasıyla araba 19 a gelirHa sonra binilir mi evet gayette güzel binilir ama her 2. el araçta olduğu gibi masrafsız olanı yoktur.
her arac ıcın oyle bakımlı olanı bulmak lazım kaporta cok sorun degılde motoru bakımlı olmalı bır aracın cunku masraf cıkarıcak kısım aracın yururudur hayrlısı olsun senın ıcın ıns gonlune gore bulursun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)