çok geçmiş olsn yaşar abi
Printable View
çok geçmiş olsn yaşar abi
geçmiş olsun..uyanmadığın da da bir hayır vardır abi..
Allah dahada kötüsünden korumuş,büyük geçmiş olsun..
Allah daha büyüğünden korusun. Geçmiş olsun.
geçmiş olsun tekrar reis :(
valla o gün sabahın köründe bide ben aradım seni :D benden bilmeyin :D
abim cok gecmiş olsun.
Cep telefonun imei adresi uzerinden sim kartini o telefona ilk takan kisinin bilgilerine ulasir polis ama ulasti diyelim mahkemeye gider falan bugun sim kart takip kullansa 6 ay sonra anca ulasirlar telefona .
Laptop icinse hangi marka ise o markanin yetkili servisini bilgilendirin .
Laptopun seri numarasini vs. verdiginizde herhangibir durum icin servise geldiginde polisi bilgilendirirler .
Baskasinin malina el uzatanin elleri kirilsin .
tekrar cok gecmis olsun ailenize yada size birsey olmamis bunada sukretmek lazim .
geçmiş olsun ...................
Çok geçmiş olsun..
Şafi lik falan yoksa köpek düşünmezmisiniz hem çocukların gelişiminde etkilir olur hem size yeni bir nefes hemde bu tip durumlar için güvence.Benim köpeğim gece sokaktan insan geçse sinirden cama kafa atıyor eve girenini düşünemiyorum bile köpek güzel çözümdür :)
Büyük Geçmiş olsun..
Geçmiş olsun abi..
geçmiş olsun yaşar ...şükür karşılaşmamısnız evin içinde ...
çok geçmiş olsun abi..
Geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun bende yaşadım çok kötü birşey bizim evede gündüz girdiler.
Geçen seneydi sanırım sel olmuştu Basınekspres yolunun göl olduğu gün hatta,
106ekran TV laptop PS3 oyunları. belgeleri herşeyleri vardı verdik ama ses seda yok.
Görevli bize deiği şuydu esenyurtta balıkpazarı die biryer varmış oraya sabahtan 4:30 gibi pazar kurulurmuş çalıntı mallar satılırmış 5 gib pazar kalkarmış. O gün baya bi eve girmişler zaten
Cihazların hepsinin numarası verildi ama ses çıkmadı hala tek avuntum evde ben yoktum iyiki çünkü 2 gün 2gece hiç uyumadan Maslak sanayide sabahlamıştık geldiğim gibi yatardım uyansam allah kourusun yada uyanmasam arabada gidebilirdi
abicim cok gecmis olsun allah bunun gibilerini bildigi gibi yapsin. Bahcede yada evde bunlara karsi hazirlikli mutlaka kopek olmali.
Çok geçmiş olsun. En azından bundan sonra evde rahat uyumak adına bir alarm sistemi kurmanızı önerebilirim.
Çok geçmiş olsun.