abi geçmiş olsun üzücu bi olay yasamışsın:( elimizden gelen bişe warsa her znm yanındayız
Printable View
abi geçmiş olsun üzücu bi olay yasamışsın:( elimizden gelen bişe warsa her znm yanındayız
Geçmiş olsun..En temizi demir yaptırmak.Demirden girme ihtimalleri çok düşük siz duymadan o demiri kesme ihtimalleri yok gibi..
Başkanım benimde silahım var lakin ben uyansaydım kesin kullanırdım ama mevzu o değil ,atıyorum şimdi adamdada silah var nasıl diyeyim dön bana kımıldama bacagından vuracagım diye ? yada etraf karanlık adamın sırtı dönük ama gece oldugu için yüzü dönük zannediyorum vurduk bacagından ama halbuki arkasından vurmuşum nasıl çözecez işi hırsıza tazminat öderiz gibime geliyor :)
geçmiş olsun Rabbim beterinden saklasın...
aga şu saat itibarı ile yapacağın tek bir şey var
lcd,laptop ve cep telefonun üzerine 1 bardak soğuk su iç :hehe:
Reis şunu söylemeyi unuttum geçtikleri koridorda arabanın anahtarı ruhsatı full depo yakıtı şirketin aıphone 3 bir blackberry cüzdanımda şirketin parası ve kredi kartlarım vardı ,şimdi ne kart kaldı nede şirketden para alıyorum iş yerinden çıkarken siyah beyaz ekranlı bir telefon kullanıyorum modelini bile bilmiyorum ben ciddi anlamda ucuz kurtulmuşum su değil içmedigim coca colayı bile içerim :)
Geçmiş olsun..Cana gelmesin diyelim.
geçmiş olsun..:(
Bizim kanunlarımız hakikatten çok saçma, neredeyse eline al eline bir buket çiçek öyle bekle dicekler :D
-Karşınızda eli silahlı biri varsa hedef gözetmeksizin ateş edebilirsin. (Bu durumda ceza alman kaçınılmaz fakat çok uzun yatmazsın) Bir de şöyle bir durum var, aynı hadise Amerika'da olsa gidip 2-3 saat ifade verirsin, evine dönersin. Ertesi gün ilk celsede beraatini alıp dosyayı kapatırsın :D
Hakimden hakime durum değişiklilik gösterebilir. 2-3 yıl önceydi galiba, İzmir'de bir şahıs bahçesine izinsiz giren ve kim o seslenişine yanıt vermeyen bir şahsı bacağından vurmuştu ve hiç ceza almamıştı :)
Arkası dönükken ateş edersen her halukarda suçlu hırsız değil ,sen olucaksındır canım ülkemde :)
Heh buldum :)
m.milliyet.com.tr
çok gecms olsun cana gelecegine mala gelsin :/
abi öldürücen gömücen.. o zaman arkası dönüktü elinde bişe gördüm anlatma derdide yok :D
Abimin arkadaşı anlatmıştı , aklıma geldikçe gülerim.
Seneler önce memleketten bir sürü akrabaları gelmiş ev tıklım tıklım , salonda koltukta yer yataklarında yatıyor millet.Daire 1.katta.Adam camdan giriyor salonun ortasına geldiğinde yerde yatanlardan birinin üstüne basıyor :D Sonrasını düşünün zaten
ahhaaha hırsızda bahtsızmış hakkaten :) acaba sırtını dön demişlermidir ahahaha
geçmiş olsun abim ya:(
Geçmiş Olsun...
Çok büyük geçmiş olsun çalınan herşey yerine bi şekilde gelir iyki canınıza bişi olmamış.Umarım en kısa zamanda yakalanırlar.