Bu hırsızların Allah belalarını versin. Allah beterinden korusun
Printable View
Bu hırsızların Allah belalarını versin. Allah beterinden korusun
İyiki hırsızla karşılaşmamışsın... benim bir arkadaşım seninkine benzer bir durumda hırsızla karşılaşıyor ve hırsızı karşısında görüverince şarjörürü hırsıza boşaltıyor... hırsız öldü, bu hadise 2008 de oluyor arkadaşın dışarı çıkmasına daha 5 senesi var...
Gecmiş olsun abi Allah beterınden korusun..
Benımde basıma gelmıstı aracımdan teyp calınmıstı polıs cagırdık parmak ızı aldılar kapı kolunun altından tutmus baya belırgındı ız.1.5 2 sene sora aradılar hırsızı bulduk lakın kendısı senın arkadasın oldugunu soluo falan dedıler karakola gttgmde hırısz yakın olmasamda tanıdgım bı ınsandı :D :D
Şerefsızlıgın sınırı yok ınsan tanıdgna bunu yapıosa tanımadıgına neler yapmaz.Caldıkları g..tune grsın zaten bı sekılde cıkar o ondan rahat ol..
Çok geçmiş olsun.
Allah daha büyüğünden korusun. Geçmiş olsun.
ALLAH sizden razı olsun iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim sağolun .
Şafi değilim 5 6 ay öncesine kadar pitpul köpeğim vardı aile baskısıyla yegenime verdim köpeğimi :( eve girenler muhtemelen tanıdık çünkü arka bahçeden girmişler,oraya girmek inanın çok zor bir durum tellerin arasından anca bir kişi girer oda karnını içeri çekmesi gerekir, tellerden, duvarlardan, üzerinden atlamak çok zor, 5 tane evin bahçesini geçip direk bizim eve gelmiş bahçe kapısını kitlerdik ama olacagı olunca oluyor işte , eve giriş kapısı çelik kapı ordan giremez iddalı değilim ama o kapıyı çilingir açamadı anahtar içeride kaldı çok ugraştı ama açamadı kilitli olmadıgı halde açamamıştı,ALLAH beterinden sakladı tekrardan şükrediyorum telefon nun ime numarasını arıyorum bulursam mutlaka verecegim lcd' ninki zaten verilde lap topla beraber, ama çogunuzun dedigi gibi birşey çıkmaz umudum yok . Tekrardan sağolun bir gün bile boş geçmeyin mutlaka ama mutlaka kapılarınızı kontrol edin benim evime hırsız girmez demeyin şansınızı zorlamayın kilitleyin sonra benim gibi nasıl olur ben uyurken nasıl girer ................ diye düşünür durursunuz :(
abi geçmiş olsun,
evde 2 silah bulundurucan, 1ruhsatlı diğeri temiz ruhsatsız, hırsızı ruhsatlı ile indir diğeri ile geç hırsızın yerine kendi istakametine saydır sonra en temizi :)
şaka bi yana evin cam ve kapı bölgelerine demir parmaklık koydur derim, demir parmalık olması %95 caydırıcı bunu tv'de hırsızın kendisi söyledi, hem zaman kaybı hemde ses oluyor, abimin evine kendisinden çok hırsız giriyodu demir parmaklıgı yaptı kapı ve camlara o gündür bi sıkıntı yaşanmadı..
gecmis olsun istatistik olarak 3 ayda aynı evi bir daha soyuyorlar delimidir nedir bu adamlar alarm taktır kafan rahat dolasırsın bende pronet var her cam altı sensor var evin orta yerine hareket dedoktoru var icim rahat ayda 30 usd veriyorum daha ucuza birseylerde bulabilirsin ..
çok geçmiş olsun abi en kısa zamanda bulunur inş. o şerefsizler
geçmiş olsun.....
Çok geçmiş olsun Yaşar abi...
Edit: Yaşar abi dikkat edin, hırsızın 2. kez gelmesi muhtemel. Sizi korkutmak istemem ama önleminizi alın, dediğim gibi 2. kez uğrayabilir.
Geçiçi bir alarm aldık bakalım bugün yarın köpeğide koyarım ondan sonra daha büyük bir lcd ve laptop alacagım :)
Sağolasın .
Yanarım yanarım ona yanarım başkan ön ve camların tuvalet camları dahil olmak üzere parmaklık var o gün balkonun demir kapısını çekmemişim ve pimapenide kilitmemedim :( Bahsettigim yeri sefa biliyor arka bahçeyi tanır şüpheleniyorum sansardan :D
Sagolasın ;)
çok geçmiş olsun
Benımde arkadaşımın başına geldi balkonun önune kamyonet yanaştırmışlar rolexler bulgariler saatler tv playstation muzik sistemi alayını götürmüşler.Polisler geldi parmak izi alamadık diyip gittiler.Alayı 3kağatcı ya ceplerine para istiolar yada illa bi tanıdık üsleri arıcak gerekeni yapın diyecek.Kuru kuruya vatandaş olunca ilgilenilmiyor.Sonra üstüne dürüm istediler gece yarısıydı.ucuz polise denk gelmemek gerek.Emınımki hatta cok iyi biliyorumki tanıdık olduktan sonra polis 1 saatte o eşyaları bulup getiriyor gözümle gördüm.Hepsi hırsızların cep numarasına kdar biliyor evlerine kadar...siz tanıdık polis arayın.
Abi çok geçmiş olsun ..
Tanıdık polismi ? İnan 32 senedir bu semtdeyim bir tane değil yarım tane tanıdık polis bilmiyorum yardımcı olacaklarını bile düşünmüyorum ben RABBİME dua ediyorum gerisi hikaye can havliyle aradım polisi ama zaman ilerledikce durumu daha iyi anladım birşey çıkacagından zerre kadar umudum yok
Sagolasın ...
Geçmiş olsun...
Yastığımın altında her daim 2 adet .357 magnum var :D
Kulağınıza küpe olsun;
Hırsıza elinde birşey olsun olmasın, belden aşağı 1 el ateş edebilirsiniz. İşin püf noktası merminin giriş yeri, hırsızın ön cephesinden olmalıdır. Yani arkası size dönük bacağından vurdunuz, yine siz suçlusunuz.
Hakim karşısında söylenecekler belli;
- Gece uykudan kalktım, elinde bişi var gibi gördüm, korku ve heyecandan yanlışlıkla silahımı ateşledim :D
Geçmiş olsun yaşar abi..Allah bir daha yaşatmasın...