User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
55 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Rc sorgulama

Almanci Tane-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecen denızlıde ısıklarda arkadasımla denk gelmısler hanı bazı arkadaslar ole ısten ewe ewden ıse gıdıyo dıyolar ya guzel gıdıp gelıyomus adam Q7 yle bıle kalkmıs ısıklardan
    oyle bir yazdin ki hangi roll videosunu gördün hangi yarislara katilmis...
    ne olacak simdi bu arac Q7 ile kalktiysa?
    always AT by AT

-HAKTAN- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.sahibi benim arkadaşımdı max.5.000km'deyken almıştı.Aldıktan sonra birkaç ufak tefek tatlı çizik ezik karışımı sürtmeler olmuştu boyandıysa oralar boyanmıştır.Ama kaza olarak herhangi birşeyi yoktu.Çok güzel bir araçtı.

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecen denızlıde ısıklarda arkadasımla denk gelmısler hanı bazı arkadaslar ole ısten ewe ewden ıse gıdıyo dıyolar ya guzel gıdıp gelıyomus adam Q7 yle bıle kalkmıs ısıklardan
    ne saçma değilmi adam o kadar para vermiş spor araba almış sonrada ışıklarda biriyle kalkmış...

o zaman bu araba alınmaz zaten... ya da ışıklara bir arabayla kalktığını gördüyse birileri kesin canı alınmıştır o aracın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı h_tan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.sahibi benim arkadaşımdı max.5.000km'deyken almıştı.Aldıktan sonra birkaç ufak tefek tatlı çizik ezik karışımı sürtmeler olmuştu boyandıysa oralar boyanmıştır.Ama kaza olarak herhangi birşeyi yoktu.Çok güzel bir araçtı.
    gazlanmamış dio ya paso rollingdeydi istanbuldayken mami abilerle çıkarken job typer filan ve şuanki fiyatı 28 binlerde o zmn çok ama çok aşağılara alınmıştı die biliorm ben clio rs alırken o kdr aşağı düşüceklerini bilsem alırdım arada resmen 8*9 bin tl var =)

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gazlanmamış dio ya paso rollingdeydi istanbuldayken mami abilerle çıkarken job typer filan ve şuanki fiyatı 28 binlerde o zmn çok ama çok aşağılara alınmıştı die biliorm ben clio rs alırken o kdr aşağı düşüceklerini bilsem alırdım arada resmen 8*9 bin tl var =)

Alican seninde yazdığın gibi o zaman ile bu zaman arasında oldukça bir zaman dilimi var.
    Ki bence bu aracın hakkı zaten budur ne fazla ne de az..
    Aynı aracın pertten toplananı 20-21li rakama satılıyor ise Bu kondüsyonda bir aracın bu fiyat yazılmasından daha normal birşey yok.

Ayrıca İstanbuldaki muhabbet söylediğin gibidir Yalan var diyemem Çünkü bilmiyorum.Ancak arac Denizli'ye geldiğinden beri Çağlar oldukça iyi baktı aracına ki her aracı da öyledir.

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen kardesım 19 lu bırakamdı fyatı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı umitgt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alican seninde yazdığın gibi o zaman ile bu zaman arasında oldukça bir zaman dilimi var.
    Aynı aracın pertten toplananı 20-21li rakama satılıyor ise Bu kondüsyonda bir aracın bu fiyat yazılmasından daha normal birşey yok.

Ayrıca İstanbuldaki muhabbet söylediğin gibidir Yalan var diyemem Çünkü bilmiyorum.Ancak arac Denizli'ye geldiğinden beri Çağlar oldukça iyi baktı aracına ki her aracı da öyledir.
    şuanki haline bişe diyemem krdşm doğrudur yapmıştır etmiştir titizdir ben burdaki olanı söledim çok uygun fiyatlara gitmesine şaşırmıştım çnkü 1-2 verip ben bile alabilirdim ama o zmn kendi kendime çok pazartlık yapmaz die gitmemiştim içim gitmişti maşallah şuan çok gzl sorunsuzsa motoru filan kasasını bilmiorm fiyat uygun biraz pazarlıkla alınabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı umitgt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kardesım ıyı guzelde o pert olan rs 21 22 ye satıldımı pekala hayır? o aracın fıyatınıda kıme ne kadara gıttıgını butun rc ciler bilir denızlıye gitti diye üzerine 7 8 kar konması yanlıstır bıde bız burda aıleıyız bır bırımıze yapacagımız bu olmamalı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şuanki haline bişe diyemem krdşm doğrudur yapmıştır etmiştir titizdir ben burdaki olanı söledim çok uygun fiyatlara gitmesine şaşırmıştım çnkü 1-2 verip ben bile alabilirdim ama o zmn kendi kendime çok pazartlık yapmaz die gitmemiştim içim gitmişti maşallah şuan çok gzl sorunsuzsa motoru filan kasasını bilmiorm fiyat uygun biraz pazarlıkla alınabilir
    Aynen kardeşim doğru diyorsun

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Q7 ile kalktıgında bende vardım arkadasım cokmu garip bi olay Q7 ci gaza getirdi bizde gazladık ? gecenlerde dediğin 1,5 sene önceki mevzu adam gibi gazladıktan sonra bakımı yaptıktan sonrane olucak 180 hp araba biniosan arada gazlıcaksın tabi anormal olan nedir evden işe işten eve denmiş die hc basılmadımı bu araba ile her gece rola falan cıkmadı onu belirtmek istemiş arkadaslar ayrıca 19 a alındı diyenler neden zamanında nie almadılar mk1 lere 18-19 istenince normal bu km deki bu modeldeki bu renkteki araba v.s arabaya bu para istenince anormal sahibi paraya sıkısmıstır alınmıstır.. illa ucuza verilcek die bi olay da yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Q7 ile kalktıgında bende vardım arkadasım cokmu garip bi olay Q7 ci gaza getirdi bizde gazladık ? gecenlerde dediğin 1,5 sene önceki mevzu adam gibi gazladıktan sonra ne olucak 180 hp araba biniosan arada gazlıcaksın tabi anormal olan nedir evden işe işten eve denmiş die hc basılmadımı bu araba ile ayrıca 19 a alındır diyenler nedne zamanında almadılar mk1 lere 18-19 isteninc enormal bu km deki bu modeldeki araba anormal sahibi paraya sıkısmıstır alınmıstır.. illa ucuza verilcek die bi olay da yok.
    o arac o fıyat ıken bende mk2 rs vardı pert oldukdan sonrada zaten satılmıstı

ayrıca mk1 rs de 17 den fazla etmez zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o arac o fıyat ıken bende mk2 rs vardı pert oldukdan sonrada zaten satılmıstı

ayrıca mk1 rs de 17 den fazla etmez zaten
    bende niyetlenmiştim çağlar istanbuldan suat abilere aldırdı arabayı. fiyatı düşürdü arac sahibi o arada satıldı zaten.. benim demek istediğim fiyat abartılı bi rakam değil bu araba icin. çağlar eksik olan seylerini yaptırdı zaten cok fazlada km yapmadı .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen bende, fiyat 30 falandı aramamıştım sonra baya düşürmüştü fiyatı...

renk olsun görünüm olsun çok güzel bir rs, iyi bir boya kontrol ve eskpertizden sonra alınır, fiyat sahibinin bileceği iş ama 182 ler hep ucuza gidiyor...

-HAKTAN- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bahsi geçen araç Clio RS %95 gazlama amaçlı alınan bir araçtır konuşulan şeyler doğruda olsa bir sorun çıkarmaz.Bendede AC 106 var rollinglerin %70'inde gazlayan bir araç Allah'a şükür bir sıkıntısı yok

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu RS komple boyalı diye biliyorum...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ToNy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu RS komple boyalı diye biliyorum...
    nerden ulastınız bu bilgiye merak ettim ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerden ulastınız bu bilgiye merak ettim ?
    Serviste gördü..

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sahibiyle konuşulmuştu zamanında oradan biliyoruz,
    Araçta güneş yanıklarından dolayı komple boya var denilmişti...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ToNy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sahibiyle konuşulmuştu zamanında oradan biliyoruz,
    Araçta boya yanıklarından dolayı komple boya var denilmişti...
    Elinle tutup inceledin , emin olamadın sonra boya cihazı ile kontrol ettin sonra yok yok dedin expertize götüreyim dedin götürdün sonra bu sonucu söylediler değil mi ?
    Ben söyledim zaten Çağlara alma diye zamanında kazalı diye komple boyalı diye..

Doğrulugundan emin olmadığınız bilgiler ile milletin aracını kötüleyip .ok atmayın..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)