valla focusum var hıc bır modıfıye yok uzerınde bu yaz allah kısmet ederse cıvıc si alma durumum var alırsam ılerdede bı turbo taksam sıkılana kadarda bınerım![]()
valla focusum var hıc bır modıfıye yok uzerınde bu yaz allah kısmet ederse cıvıc si alma durumum var alırsam ılerdede bı turbo taksam sıkılana kadarda bınerım![]()
Bu mesajı yazalı baya oldu. Son durum Quiki söktüm. Kapıdan girdiler o hali ile sattım dahada sökerek. Kaskodan para hala gelmedi ama RC aldımMCS ve Type-R almadığıma sevindim gerçi ama hala daha s2000 istiyorum. Ama 24 mayısta nişanlandım evliliğe bi adım daha attım. O yüzden s2000 hayal
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
var bi tane mazda 6.26 onunla uğraşıyorm yasımın doldurmamada kaldı 37 gün buqunde gitti de kaldı 36bu demekkı mazdanında gitmesne kalmıs 36 qün
acıkcası ne alcağıma hala karar veremedım aklımda ise 106 gtı , honda civic 1.4 ve bitane honda si vede tabiki clio sport bu 4 aracdan birini almak istiyorum çünkü benim ilk aracım olcaklar vede kısmet olurda o gunlerı görürsem gırtlakta dolu olcaklar
![]()
bende puntoyu satabılırsem ( kı halı hazırda suanda satılık) eskısı(clıo rs) gıbı hızlı bı arac almayı dsunuyorum
vtec, 206 rc de olabılır
gercı gonulde yatan typer ama
kısmet...
arabam yok..ariyorum
407,opel vectra 2.2cdti gts,mondeo...
n čikarsa bahtimiza spec![]()
- K -
________
Dr.Ecu
E46 Compact 318 bulabilsem![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
aracımı satmadan bi e30 bmw istiyorum kendi kendimi gazlayıp duruyorum ve etkili olmaya başladı, sanırım çok yakında alcam..borbet jantlarıyla yerlerde gezmek
![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
2002sti var araçımı satmam ama yanına 116bmw beyaz alabilirim konfor şart arada![]()
oda varr hallederizzz ltd.şti.325ierayyumsel@hot....
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
e30 325 gider hayuklencek bide motoruna tamamdır
bende 1 seneye kadar gtc turbo yada para yeterse opc dusunuyorum.. onada yuklencez tabi hedefler belli..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
civic si var satarsam vti icin satarım..!
Civic Si, Typer, S40 T4, M3 ve son olarak şuan E30 M52b28tu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)