bence zarar vermesi yasaktır trde yada bellı baslı bı kanun vardır bu ısın oldu harap edıp al cektım arabanı dıyıp kalıcakmı tutanak tutabılırsınız arabayı parka cekerken 2 3 kısı bakıyo cızık gocuk varmı yazalım dıye benım arabamın fotosunu bıle cekmıslerdı.Diş gecırememıslerdı sılah felan cekıp tehtıd ettıler ama yemeyınce herseyı yapmak zorunda kaldılar.
gene dua edelım ben arabıstanda s serısı bı mersedesın arkaya cengel takıp cekılısını gormstm sonra yolda tampon stoplar kopup dustu yere dıreksıyonu kıtlenmıs yamuk duruyodu teker yamuk gıdıyodu baska arabalara vura vura cektıler![]()
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Benim eski arabayi sultanahmette burnunu surte surte goturmuslerdi arabayi almaya gittigimde anlamamistim b kac gun sonra bsi oldu egilmistim tamponun alt kismi resmen yirtilmisti. Turkiyedeki polisler kiskanc gibi geliyo bana arada isini dogru duzgun yapanlar var. Ama bi okadarda serefsizlik yapan var.
Mapped by DR.ECU
Yanlış yere park nedeniyle otoparka çekilen aracın. Içindeki tesisatı fark edilerek -- tesisat nedeniyle bağlandığı ülkede herşey olur .
aracın başına geliceklerden sorumlu değiliz die bi olay var bunlar sürükliye sürükliye götürürler kanka![]()
benım turbolu şahin vardı durdurdu polis bu sesler nerenden çıkıyor diyepolis bindi bende polis arabasına emniyete kadar gittik
![]()
Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)