On3R Nickli Üyeden Alıntı Lan abartma son 2 gündür cayır cayır çıkıyorum lan.Köroğlu güzel atölye güzel oran güzel bahçeli güzel dogan arat güzel sen güzelsin güzelsin... Comboooooooooo beni ara ilk beni.Terranolarla roll yapıyorum saplıyoruz. bebem ben 2-3 saate şaşmaza geçecem bilgin olsun
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı bebem ben 2-3 saate şaşmaza geçecem bilgin olsun Tamamdır.Cüzdanın kabarsın bugun sabahlar olmasın
R-Turbo
On3R Nickli Üyeden Alıntı Lan abartma son 2 gündür cayır cayır çıkıyorum lan.Köroğlu güzel atölye güzel oran güzel bahçeli güzel dogan arat güzel sen güzelsin güzelsin... ahaha bizim senin gibi vakümlü lastikli arkadan ittirgeçli neyin aracımız yok reyiz şaka maka evde oturuşumun 5. günü bugünde çıkmassam yarın camdan atlıyorum
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı zaten forumda gitti telefondan girmeye çalıştım bende telefonda sorun var sanıyodum.
R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı ahaha bizim senin gibi vakümlü lastikli arkadan ittirgeçli neyin aracımız yok reyiz şaka maka evde oturuşumun 5. günü bugünde çıkmassam yarın camdan atlıyorum Yavru ceylan atölyedeyim.Uyandım gel.Burdan şaşmaz yapalım akşamıda çözeriz.
On3R Nickli Üyeden Alıntı Yavru ceylan atölyedeyim.Uyandım gel.Burdan şaşmaz yapalım akşamıda çözeriz. sen bizi unut gardaş zaten
fatiii Nickli Üyeden Alıntı sen bizi unut gardaş zaten Seni yerim lan.Otelden çıktıgınmı var.Alıyım seni nerdeysen.
On3R Nickli Üyeden Alıntı Seni yerim lan.Otelden çıktıgınmı var.Alıyım seni nerdeysen. canını yerim sagolasın,akşam napıon haberleşelim
fatiii Nickli Üyeden Alıntı canını yerim sagolasın,akşam napıon haberleşelim Haber verırım combo ben sana.8 yıgıt te var topik arifi de gelir pelus.Ayarlarız bısıler.
topik arifi gibi olmuş o araya bi virgül koyarsan yiğite ayıp olmasın Combo çıkmadan önce haber et gelirim olmassa bişiler atıştırimde
bi yer bulunda kurtları izliyelim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları