yorumları okuyunca mercedes ten sogudum
babamada arkadası dıyordu e200 al w208 dedıgınız kasadan sıkıntısız arac dıyordu bu hantal bahsettıgınız motor sanırım 1.6 her araba gecıcek gidicek ezik bir durum bir konu vardı prestij yerlerde oluyor![]()
yorumları okuyunca mercedes ten sogudum
babamada arkadası dıyordu e200 al w208 dedıgınız kasadan sıkıntısız arac dıyordu bu hantal bahsettıgınız motor sanırım 1.6 her araba gecıcek gidicek ezik bir durum bir konu vardı prestij yerlerde oluyor![]()
aynen vuruntu yapıyor , bir türlü vites değiştirmek bilmiyor, artık gazla oynuyodum bi yukarı bi aşağı vites geçsin diye fenalık getiriyodusatmamın en büyük nedenlerinden biridir zaten. ama tabi dsg ler smg ler gibi pörtlemiyodu ota boka
![]()
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
walla manda kasa diye tabir edilen mercedesler taş gibi hatta şöyle söyleyim eşşek gibi şu anki mercedeslerede bin basar sağlamlık konusunda. sıkıntı konusu ise sonuçta 11 12 yaşında araç alıyosunuz, o yaşta başka araçlar olsa sanayide yatıp kalkarsınız, bizim konuştuklarımız devede kulak, aslında gerçekten sağlam ve sıkıntısız araçlar yaşına başına göre. 97 e şu an 310 binde ve resmen ayak altı arabası ne bakarız ne ederiz servis nedir bilmez hala domuz gibi gidiyo maşallahı var![]()
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Ben araç 200.000 km deyken, krank kasnağı ses yaptığı için ve zincir değiştirmek için (v6 da zincir değiştirmek için motor inmek zorunda), hazır indirmişken açalım bakalım diye pistonların gömleklerin durumuna baktık hiç bir sıkıntı yoktu. Sadece subap lastiklerini yeniledik taşlaşmaya başlamış ve yağ kaçırıyordu.
Sıfırdan beri bizdeydi ve çok temiz baktık tabi.
Düzgün bakıldıktan ve kullanmayı bildikten sonra m112 lerde 400-500.000 leri devirmek hiç zor değil.
tolga hiç çekinme eyer alıcağın araba yada aklındaki araba temizse hepsine lpg olur sorunda çıkarmaz 186 lık yerine 163 lük alırsan 200 k da daha sorunsuz makinalar eyer lazım olursa sni ii ustayada yönlendiriyim onunla git konuş arabayı göster orda anlatır ztn sna her şeyiniaklına böle bişi warsa ulaş bna ztn düşünüyodun kafana koyduysan ulaş bnaaa
![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
bi arkadaşın yeni kasa C200k e LPG takıldı, 30.000km yi geçti sıkıntı yok.. bende clk 200k alıp LPG düşünüyorum.. umarım söylendiği gibi değildir..
97 ılk cıkanlar 200 komplar 192 bgdı, arkadasımda vardı oleydı ve cıddı gıderı olan bı aractı,
186lık makıneler e200lerde vardı bıldıgım fakat aynı kodlu makınemı onu bılmıorum..
99dan sora 2.0 163 hp oldu makyajlı kasa alıncaksa bence makyajlı alınmalı, ama aynı paralara e46 320cıde alınabılır gıbı gelıyor, cok daha modern ve genel olarak daha ustun bı arac..
yol tutusları cok ıyı deıldır, o motorun sesı meshurdur,
içi ve sanzımanıda o yıllardakı klasık merso![]()
Bmwnin motoruna mercedesinki gibi güvenmiyorum açıkcası bence Mercedes her zaman BMW den daha güvenli ve kaliteli araba üretiyor tabi tamamen kişisel görüşüm buparam yetse e 46 m3 almaya hiç düşünmem
![]()
konforda belkı merso onde olabılır ama teknolojı, yıl, sportıflık, altyapı olarak e46 ciler 2 adım önde clklara göre, ama 2003 ci 2003 clk olsa bu sefer göruslerım degısebılırdı..
320ci m52 motor gayet saglamdır bu arada,
yaklaşık 3 yıldır e320 w210 kullanıyoruz lpg de mevcut , tek bir masraf ve sorunla karılaşmadık. ş.içinde yakıt tüketimi yol bilgisayarında 12-15 arası akıcı trafikte 8-10 a kadar düşüyor. performans olarakta filtreli egzostlu vtı dan geri kalmaz geçer hatta diyebilirim.
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, demekki doğru araç tercihindeyim, megane ı satalım clk mızı alalım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)