cruise hızı sabit tutuyor , ben egime ve trafige göre gazı azaltıp arttırabiliyorum uzun yolda bunu iki kere sıfırlayıp hem cc lu hemde kendim gazı kontrol ederek denedim BC a göre yaklaşık 0.8lt fark attım
Tarıkcım yalan olmasın ya 76 yada 78 de en az yaktığı devir bandına geliyordu benim araba...
Ps : daha önce hep hızlanma videolarımı çekerdim , lanet olsun bu politikadan bir gun en az yakma videomu çekecegim hiç aklıma gelmezdi![]()
![]()
![]()
Valla Görki 2000 devirin altına hiç denemedim benAma şu an merak ettim bu hafta 1800-1900 devir bandında denicem bakalım nolcak.
o zaman yeni bir konu açmayayım 34 az 8551 siyah mini cooper bilen gören duyan bilgisi olan varmıdır.s değil normal cooper![]()
Bugün gidip baktım araca çok tırtmışArayanlara duyrulur yaramaz..
![]()
YouTubeDR.ECU
YouTube - Mini Cooper S vs Bmw E30
demin tespiti yaptım , avuntun olsun haha![]()
![]()
cooper s ciler yakıt değerlerini yazdı moralim bozuldu ya![]()
benim 1.4 getzden az yakıyorlar![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Vee azmettim Gorky
175 km'lik ortalamam 6.7 litre/100km gosteriyorGercekte 7.3 falandir en fazla.. Evden-okula git-gel, pazar gunu uskudar sahil dur-kalk trafigi ve 1 kere 2-3-4 tam gaz var bunun icinde.. 6.5 olabilirdi aslinda bu deger
Otobanda 70kmh (dijitalde 69 gosteriyor) cruise'da gidiyorum.. Sehiricinde de 2 bin devirde vites atiyorum, en ufak fazla gaz yok sayilir
He ayrica hic bir hizda otobanda duzlukte 3.9'lu tuketimler falan gormedim, en az 5 litre yine.. Belki karsidan ruzgar yiyordum bilmiyorum, baska zaman yine denerim
lan olm sapıkmısınız uymayın bu pinti görkeme az yaksın diye kanser olcaksınız
YouTubeDR.ECU
Mini Cooper Cooper S 2004 Model 29.850 TL Sahibinden satılık ikinci el
Bu araç hakkında bilgisi olan varmı acaba
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)