User Tag List

Sayfa 10/11 İlkİlk ... 891011 SonSon
195 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Kilo alamıyorum...

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya rezim durumdayım bende

Mehzent'in düğününde jilet gibiydim 97'den 78'e inmiştim

Şimdi yine almaya başladım şuan 87 oldum gidişat kötü.

aynen kankacım bende mehzentin dugununde 84 kıloydum sımdı gene 92 ye merdiven dayadım allahtan boy var kanka ya kısa olsak

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkesin bünyesi farklıdır ben nezaman bal kaymak karıştırıp yesem kilo alıyorum denemeni tavsiye ederim fazlada yeme saldırıya geçme durumu çıkıyor meydana

mmged_jan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kan hapı dene ama sıcak bir bölgede yaşıyorsan tavsiye etmem oda kilo yapmazsa artık yapacak birşey yok yani cok kurcalama

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu mesajım benim gibi bir bünyeye ve yapıya sahip arkadaslara gelsin ,eger sizde benim gibi ne yaparsanız yapın kilo alamıyorsanız bosuna ugrasmayın cunki denediğiniz yiyecekler icicekler filan hikaye tamamen bünye meselesi geceleri makarna yedim sabahları arı sütü ictim ama yine tırt olduk yaşça bizden büyük olan arkadaslarımızında dediği gibi ilerleyen yaşlarda istemesekte kilo alıyormuşuz yani kıssadan hisse boşuna uğraşmayın 100 gr dahi alamıyoruz

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imhotep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen kankacım bende mehzentin dugununde 84 kıloydum sımdı gene 92 ye merdiven dayadım allahtan boy var kanka ya kısa olsak
    ben 78 i gorudm duğundne sonra su an cok şukur 71 im bır ayda verdım
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gnkt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu mesajım benim gibi bir bünyeye ve yapıya sahip arkadaslara gelsin ,eger sizde benim gibi ne yaparsanız yapın kilo alamıyorsanız bosuna ugrasmayın cunki denediğiniz yiyecekler icicekler filan hikaye tamamen bünye meselesi geceleri makarna yedim sabahları arı sütü ictim ama yine tırt olduk yaşça bizden büyük olan arkadaslarımızında dediği gibi ilerleyen yaşlarda istemesekte kilo alıyormuşuz yani kıssadan hisse boşuna uğraşmayın 100 gr dahi alamıyoruz
    sen her gece waffle ye 12 de kesın alırısn bence
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen her gece waffle ye 12 de kesın alırısn bence
    Yok mehmet abi hayatımda yemediğim şeyleri yedim ama yok yani

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı gnkt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok mehmet abi hayatımda yemediğim şeyleri yedim ama yok yani
    ben normal beslenmeye devam ettim 2 kez maslak sanayi tavuk pilavı yedim köprü altındakinden, geçen gidişimde
    almışım kilo kot pantolona zır girdim önceki gün

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kılo alamyıorum dıye bırsey soz konusu degıl. kılo veremıyorum dıyen sayısı alamıyorum dıyen sayısından daha fazla. ınanın nasıl verılıyor ıse o sekılde alınıyor.

duzenlı beslenme olmadan kılo alamazsınız. gece waffle mıs gunduz fast food mus bunlarla kılo alınmaz. once kan degerlerınızı kontrol ettırıceksınız.
    aclık tokluk kan sekerınızı de olcturuceksınız. sonra ıyı bır uzmana basvurup bu sonuclara gore sıze bır beslenme planı cıkarılacak.

bazı ınsanların ınsulın degerı dusuktur bazısının yuksek. bazısı yemek yer ınsulın sevıyesı degısmez gen acıkır. bazısı ınsulın sevıyesı yuksektır zor acıkır ıstahı kapalıdır. sız saglıgım yerımde sanarsınız ama gızlı seker olma rıskınız yuksektır.

alamıyorum veremıyorum dıye bırsey yok. salonda bır cocuk var vucudu super muntazam ıdmanlara gelıyor cocuk bir firmada gorevlı olarak calısıyor. takır takır vucudu var naturel. proteın alıcak parası bıle yok. tum harclıgını salona verıyor. bana kılo alamadıgını soyledı ''ne yaparsam yapayım gelısemıorum abı bunun otesı olmuyor'' dedı. ne yıyorsun dıe merak ettım sordum. sormaz olaydım. sabah kasarlı tost ayran oglen menemen - durum aksam evde yemek yıyıorum spora gelıorum spordan snra da uyuyorum dedı.

yaw bu beslenme ıle nasıl kılo alıcaksın. durumu musaıt olmadıgı ıcın kan degerlırını aldım Osman hocama goturdum ve rıca ettım bakması ıcın.

bır beslenme programı cızıldı. yan urun olarak gaıner ve whey proteın aldırdım. 1.73 boyunda 70kg ıdı beslenmeye basladıgımızda. 1ay sonra 74kg oldu. 2.ay 82kg. 3.ay 86kg. 3 ayda 16kg aldı. ve bugun ıtıbarı ıle sabıtlemeye gectı. onumuzdekı ıkı ay sabıt program uygulaması ypıcak. sonra defınasyona gıdıcek. bakın kılo alırsınız hemde hızlı bır sekılde yeter kı beslenmenız duzgun olsun. oyle her onunuze gelenı yemeyın. metabolızması hızlı olan ınsan sınıfındaysanız daha sanslısınız cunku daha cok karbo ve proteın tuketıp daha saglıklı kılo alırsınız. bu bahsettıgım arkadasım da metabolızası hızlı oldugu ıcın hemen hemen nerdeyse yaglanma olmadı. hepımızın ıstedıgı bır bulk donemıne gıremedı. ama kalıtelı kılo aldı.

kılo alıcam dıe sacma sapan beslenmeyın. basıt seker basıt karbonhıdratlar sıze kılo aldırmaz metabolızmanızı hızlandırır ve acıktırır ınsulın doyuma ulasır ve fazlası yag deposu su deposu olur ama metabılozmanız hızlıysa bunları enerjıye cevrır yakar. metabolızması yavas olanlar ıse su yag olarak depolar. kılo alıcam dıe gecelerı yıyıp yatmayın sızı rahatsız eder dengenızı bozar.

bodybuıldıng.com da bır kısının transformatıon ında cok degısık bır duzenek gordum. adam metabolızmasını yavaslatmak ıcın uyku saatını 5 e ındırmıs. vucudu yorgun bırakmıs. vucud yorgunlugunu gıdermek ıcın yedıgı gıdayı depoluyormus. adamın tezı bu yonde. ıse yaradıgını soylemıs ama ne kadar saglık ve mantıklı orası tartısılır. en ıyı yontem bır uzmanla calısmak ve cok kalıtelı ozellık bu donemde yan takvıyeler kullanmak.(weıder-on-ultımate-muscletech gıbı)
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    al bendende o kadar yiyorum yiyorum kilo alamıyorum kaldıki beni bilenler bilir hayvanice yiyorum ama düzgün beslenme yok bütün gün sanayide kaçta yediğim belli değil.Bide galiba bağırsaklarımda yeni arkadaşlarım var onlara bağlıyorum sole bi 75 falan olsam yeter valla fazlasında gözüm yok motor kullanırken çok zor oluyor üstünden ucacakmışım gibi oluorum :S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bagırsak kurduna dıkkat edın arkadaslar. kıl kurdu denen bır cıns var gozunuze belkı carpmaz ama mutlaka dıskınızda gorursunuz dıkkatlı bakarsanız. genelde musluk sularından ıyı yıkanmamıs meyva ve sebzeden ınsan vucuduna nufus eder. tedavısı cok kolay 2 adet hap yutuosunuz. kıl kurdu ve tenya bu ıkı cıns ınsanın metabolızmasını hızlandırır yedıgınızı sıze bırakmaz. bunlar mıde de deıl bagırsakta yasayan kurtlardır. unutmayın mıde ogutur ama bagırsak sentezler butun vucudun besını bagırsaktan yayılır. kalıtelı besınlerınızı kurda kusa yedırmeyın kılo alamıyorum dıyen arkadaslar kurt varsa dıkkat etsınler.
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kılo alamyıorum dıye bırsey soz konusu degıl. kılo veremıyorum dıyen sayısı alamıyorum dıyen sayısından daha fazla. ınanın nasıl verılıyor ıse o sekılde alınıyor.

duzenlı beslenme olmadan kılo alamazsınız. gece waffle mıs gunduz fast food mus bunlarla kılo alınmaz. once kan degerlerınızı kontrol ettırıceksınız.
    aclık tokluk kan sekerınızı de olcturuceksınız. sonra ıyı bır uzmana basvurup bu sonuclara gore sıze bır beslenme planı cıkarılacak.

bazı ınsanların ınsulın degerı dusuktur bazısının yuksek. bazısı yemek yer ınsulın sevıyesı degısmez gen acıkır. bazısı ınsulın sevıyesı yuksektır zor acıkır ıstahı kapalıdır. sız saglıgım yerımde sanarsınız ama gızlı seker olma rıskınız yuksektır.

alamıyorum veremıyorum dıye bırsey yok. salonda bır cocuk var vucudu super muntazam ıdmanlara gelıyor cocuk bir firmada gorevlı olarak calısıyor. takır takır vucudu var naturel. proteın alıcak parası bıle yok. tum harclıgını salona verıyor. bana kılo alamadıgını soyledı ''ne yaparsam yapayım gelısemıorum abı bunun otesı olmuyor'' dedı. ne yıyorsun dıe merak ettım sordum. sormaz olaydım. sabah kasarlı tost ayran oglen menemen - durum aksam evde yemek yıyıorum spora gelıorum spordan snra da uyuyorum dedı.

yaw bu beslenme ıle nasıl kılo alıcaksın. durumu musaıt olmadıgı ıcın kan degerlırını aldım Osman hocama goturdum ve rıca ettım bakması ıcın.

bır beslenme programı cızıldı. yan urun olarak gaıner ve whey proteın aldırdım. 1.73 boyunda 70kg ıdı beslenmeye basladıgımızda. 1ay sonra 74kg oldu. 2.ay 82kg. 3.ay 86kg. 3 ayda 16kg aldı. ve bugun ıtıbarı ıle sabıtlemeye gectı. onumuzdekı ıkı ay sabıt program uygulaması ypıcak. sonra defınasyona gıdıcek. bakın kılo alırsınız hemde hızlı bır sekılde yeter kı beslenmenız duzgun olsun. oyle her onunuze gelenı yemeyın. metabolızması hızlı olan ınsan sınıfındaysanız daha sanslısınız cunku daha cok karbo ve proteın tuketıp daha saglıklı kılo alırsınız. bu bahsettıgım arkadasım da metabolızası hızlı oldugu ıcın hemen hemen nerdeyse yaglanma olmadı. hepımızın ıstedıgı bır bulk donemıne gıremedı. ama kalıtelı kılo aldı.

kılo alıcam dıe sacma sapan beslenmeyın. basıt seker basıt karbonhıdratlar sıze kılo aldırmaz metabolızmanızı hızlandırır ve acıktırır ınsulın doyuma ulasır ve fazlası yag deposu su deposu olur ama metabılozmanız hızlıysa bunları enerjıye cevrır yakar. metabolızması yavas olanlar ıse su yag olarak depolar. kılo alıcam dıe gecelerı yıyıp yatmayın sızı rahatsız eder dengenızı bozar.

bodybuıldıng.com da bır kısının transformatıon ında cok degısık bır duzenek gordum. adam metabolızmasını yavaslatmak ıcın uyku saatını 5 e ındırmıs. vucudu yorgun bırakmıs. vucud yorgunlugunu gıdermek ıcın yedıgı gıdayı depoluyormus. adamın tezı bu yonde. ıse yaradıgını soylemıs ama ne kadar saglık ve mantıklı orası tartısılır. en ıyı yontem bır uzmanla calısmak ve cok kalıtelı ozellık bu donemde yan takvıyeler kullanmak.(weıder-on-ultımate-muscletech gıbı)
    Süper bilgilendirme olmus abi bizim almamızın nedenini bilmiyorum elimden geldigince düzenli beslenmeye calısıyorum ama ne kadar dikkat etsemde belli bir düzeni yok uyku düzeni yok gece 2de telefon roll e cıkıyoruz uykudan kalkıp belki bunları yapmasak alabiliriz ama olsa bu zamana kadar olurdu lise zamanlarımda yemekte düzenliydü uykuda düzenliydi o zamanlarda da protein tozu vs kullandım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    duzenden kastın nedır ? ne kadar duzenlı. 2 saat te bır yemek yıyor musun? gunde 7-8 ogun eder. 7-8 saat net uyku alıyor musun? vucuduna soktugun besınler neler ? hepsı bırbırı ıle baglantılı. bırde ısın saglıksal ve fızıksel yonu var. dedıgım gıbı kurt vs olabılır. ve tahlıl sonucları mutlaka gereklı. ozellıkle aclık tokluk.
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bagırsak kurduna dıkkat edın arkadaslar. kıl kurdu denen bır cıns var gozunuze belkı carpmaz ama mutlaka dıskınızda gorursunuz dıkkatlı bakarsanız. genelde musluk sularından ıyı yıkanmamıs meyva ve sebzeden ınsan vucuduna nufus eder. tedavısı cok kolay 2 adet hap yutuosunuz. kıl kurdu ve tenya bu ıkı cıns ınsanın metabolızmasını hızlandırır yedıgınızı sıze bırakmaz. bunlar mıde de deıl bagırsakta yasayan kurtlardır. unutmayın mıde ogutur ama bagırsak sentezler butun vucudun besını bagırsaktan yayılır. kalıtelı besınlerınızı kurda kusa yedırmeyın kılo alamıyorum dıyen arkadaslar kurt varsa dıkkat etsınler.
    küçükken sokaktan maçtan gelip çeşme suyuna dadandığımdan bende de olmuştu zamanında.zaten o zaman lar afrikalılardan daha afrikalıydım.bi hap veriyorlar çiğne yut tarzında.tedavisi kolay çok şükür geçti.şuanda da zayıfım ama aşırı değil.1.73 61 kg.

TommiMakinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _FrKn_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    küçükken sokaktan maçtan gelip çeşme suyuna dadandığımdan bende de olmuştu zamanında.zaten o zaman lar afrikalılardan daha afrikalıydım.bi hap veriyorlar çiğne yut tarzında.tedavisi kolay çok şükür geçti.şuanda da zayıfım ama aşırı değil.1.73 61 kg.
    herhangi vitamin kullanıyormusun
    birde treoidlerine baktırdınmıi

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen kış 60 kg idim.yaz döneminde aşırı aktiviteden 56 kiloya düştüm.2 ayda kendimce bir diyetle tekrar 61 kg ye çıktım.neden sordunuz.yani bi şikayetim yok şuanda spor yaptığım için kollarım 30cm.yavaş yavaş kilo aldığımın da farkındayım.2 ay lık dönemde benexol kullanmıştım.b vitamini takviyesi.treoidlerime baktırmadım.

TommiMakinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _FrKn_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen kış 60 kg idim.yaz döneminde aşırı aktiviteden 56 kiloya düştüm.2 ayda kendimce bir diyetle tekrar 61 kg ye çıktım.neden sordunuz.yani bi şikayetim yok şuanda spor yaptığım için kollarım 30cm.yavaş yavaş kilo aldığımın da farkındayım.2 ay lık dönemde benexol kullanmıştım.b vitamini takviyesi.treoidlerime baktırmadım.
    treoidlerine baktırmanda fayda var ona göre
    bir şeyler tavsiye edebilirim

bende bir öğrencim vardı hiç kilo alamıyordu
    şu an tam 25 kg aldı 10 ay gibi sürede

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TommiMakinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    treoidlerine baktırmanda fayda var ona göre
    bir şeyler tavsiye edebilirim

bende bir öğrencim vardı hiç kilo alamıyordu
    şu an tam 25 kg aldı 10 ay gibi sürede
    Hocam selamlar, rica etsem salonun iletişim bilgilerini yazmanız mümkün mü?
    Tango-1 never dies.

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sabretmen yeterli bence yaş ilerledikçe vücudun oturucaktır en önemlisi dinlenme (uyku ) düzenli beslenme (sağlıklı beslenme)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)