User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
104 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: LED'mi ? Plazma'mı ?

Providence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aklında ki tüm sorulara cevap bulabiliceğin bir forum war Display Report - PDP, LCD TV, Mediaplayer, Ses Sistemleri , bende bu yaz tv alma işiyle baya bi cebelleştim , g20 serisi ni beğenip 50g20e almıştım teknosadan fakat teşhir gönderdikleri ortaya çıkınca iade ettim , daha sonra full led mi plazma mı derken pioneer pdp-lx6090 ı aldım ve kapattım konuyu . Sana tavsiyem 50v20e serisinide dene panasonic g serisinde karar kılmadan birde toshiba nın full led i war 46sv685d full led olarak tavsiye edilen . Bu arada tam olarak ayarları yapılmadan vivd mode da ki ekranlara fazla inanma derim .

VATAN COMPUTER - TOSHIBA - LED FULL TV 117 cm, 1920x1080, 2.000.000:1 kont, 200Hz, Resolution+, 46SV685D - Televizyon

cemsultan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cehalet mutluluktur diye boşuna dememişler, gidicen ilk gördüğünü alıp çıkıcan, detayları öğrendikçe hem rakam yükseliyor, hem kafa karışıyor.
    - 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.

onurgoyunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya sorgu günceli gelsin

LG 32LE4500 i tavsiye edermisiniz? Birde LG 32LE5300 modeli var. Iki model arasinda kontrast ve kare hizi farki var.

Led tv de 100 hz ile 50 hz arasinda fark olurmu? Kontrast 4500 modelinde 2m:1, 5300 modelinde 3m:1.

Odamda kullanacagimdan vede alan ufak oldugundan 32" yeter diye düsündüm. Su an icin sadece laptopu baglicam. Ilerde konsol alirsam onuda baglarim.

Almanya´dan alicam. LE4500 386€, LE5300 450€ ya gelicek. Aradaki fiyat farkina deger mi? Maksimum 37" olarak baska önerebileceginiz tv var mi?

art - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cemsultan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10 seneye kim öle kim kala

Bu cihazda aklımın köşesinde dursun.

Edit: Bu samsung 50c530'da kontrast için "mega dinamik kontrast" diyor, bu ne demek?
    Genelde samsung ve lg 3.000.000:1 kontrast ve ustune mega dinamik diyor.
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Media Markt'da Samsung 50C530 1997 TL, worldcard'a 10 taksit, ilgilenenlere duyurulur.
    - 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cemsultan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Media Markt'da Samsung 50C530 1997 TL, worldcard'a 10 taksit, ilgilenenlere duyurulur.
    ucuz olmasının nedeni 50 hz oluşu.. 997 liraya iyi ama 1997 liraya pahalı. alacaksanız düşünmeyin derim.

bu arada genel olarak led tv denilen led-lcd tv dir. aynı görüntüyü bir led tv de bir lcd tv de izleyin insan yüzleri hangisinde normale yakın renkte ise onu alın. led tv de lcd ye göre daha parlak ve normal dışı beyaza yakın bir renk olur genelde. görüp alın. test edin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50C530' da DLNA yok, 50C550'de DLNA var.

Bu DLNA'nın bize ne faydası var, olsa ne olur, olmasa ne olur?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ucuz olmasının nedeni 50 hz oluşu.. 997 liraya iyi ama 1997 liraya pahalı. alacaksanız düşünmeyin derim.
    50 Hz derken? =)))
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı art Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50 Hz derken? =)))
    yani saniyede 50 devir yapıyor.. veya saniyede 50 yenileme yapıyor diyeyim. 100 hz lik olanlarını tercih edin.. 650 serileri yani.. 6000 serileri de olur.

VeNoM_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 hz tvsiy etmiyorum görüntü gözle görülür şekilde farkediyor. dlna hiç kullanmadım çünkü gerekli değil bence, sonuçta gerektiğinde dizüstünü bağlıyorum tv'ye.

lg - 42ld650 var buarada memnunum.

onurgoyunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurgoyunc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuya sorgu günceli gelsin

LG 32LE4500 i tavsiye edermisiniz? Birde LG 32LE5300 modeli var. Iki model arasinda kontrast ve kare hizi farki var.

Led tv de 100 hz ile 50 hz arasinda fark olurmu? Kontrast 4500 modelinde 2m:1, 5300 modelinde 3m:1.

Odamda kullanacagimdan vede alan ufak oldugundan 32" yeter diye düsündüm. Su an icin sadece laptopu baglicam. Ilerde konsol alirsam onuda baglarim.

Almanya´dan alicam. LE4500 386€, LE5300 450€ ya gelicek. Aradaki fiyat farkina deger mi? Maksimum 37" olarak baska önerebileceginiz tv var mi?
    sorumu yineleyim

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    odamda kullanmak ıcın 900 civarı tv arıyorum bulabılırmıyım bu paralara ? genelde ps3 xbox için kullanıcam
    .

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar cihaz 50 hz falan değil. art da ona gülmüş lakin derdini anlatamamış.
    samsung 50C530 600 hz 'dir. ucuz olmasının sebebi 50 hz yazılması doğru olmamış.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar cihaz 50 hz falan değil. art da ona gülmüş lakin derdini anlatamamış.
    samsung 50C530 600 hz 'dir. ucuz olmasının sebebi 50 hz yazılması doğru olmamış.
    ben lcd sandım pardon.. de gulecegine belirtseydi plazma bu diye.. ben de derdim ki ok lcd lerde 550 grubu 50 hz idi.. ve derdim ki,

plazma tv ler karasal yayınları izlemek için iyidir. ama lcd ve led-lcd lere göre çok elektrik çeker bunun yanında yaydığı radyasyon oranı lcd ve led-lcd ye göre fazladır. bunun yanında ömürleri lcd lere göre azdır ve zamanla renklerde solmalar olur. misal kanal logoları sabit kaldığı için ekranın orasında solmaları daha rahat görürsünüz. bunun yanında lcd lerde veya led-lcd lerde izlediğiniz video dosyaları ile plazmada aynı tadı alamazsınız. plazma daha çok dediğim gibi karasal yayınları yani tv izlemek için alınır.

bütün bunlara ilaveten lcd de samsung ne kadar iyi ise plazmada da pioneer ve panasonic o derecede iyidir. ama onlarda pahalıdır.

kısacası daha çok tv izliyorsanız plazmaya bi nebze eyvallah ama video izliyorsanız veya video formatları için alacaksanız kesinlikle lcd/ led-lcd alın derim.

Frank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabıkıde led daha mantklı
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacı ben bildiğin su bardağı ile shot atıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok elektrik cekmeleri, burn in yani plazma taneciklerinin yanmasi (tabirinizle ekranin solmasi) ve kisa omur bunlar cok geride kaldi. Su videolardaki tad alma olayina da gelirsek evet ayni tadi alamazsiniz. Plazmada renkler, goruntu daha gercekci iken lcdlerde fazla abartili ve cok uc noktalardadir goz alir. Derdimi yine anlatamadiysam daha acik konusayim led ve lcdler halkin yeteri kadar bilgili olmayisindan su an icin yeni teknoloji diye halka kakalanmaktadir.
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı art Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok elektrik cekmeleri, burn in yani plazma taneciklerinin yanmasi (tabirinizle ekranin solmasi) ve kisa omur bunlar cok geride kaldi. Su videolardaki tad alma olayina da gelirsek evet ayni tadi alamazsiniz. Plazmada renkler, goruntu daha gercekci iken lcdlerde fazla abartili ve cok uc noktalardadir goz alir. Derdimi yine anlatamadiysam daha acik konusayim led ve lcdler halkin yeteri kadar bilgili olmayisindan su an icin yeni teknoloji diye halka kakalanmaktadir.
    Katılıyorum, ayrıca plazma'da Panasonic'in üzerine yok, adamlar Pionner'ın kapatılan plazma bölümünü ve tüm mühendislerini bünyesine katmış, fiyatları da yüksek ama iyi mal iyi para demek ki.

Samsung'un en güzel yanı, usb'den film falan izlerken mırın kırın etmemesi, ne dayarsan oynatıyor, ama Panasonic'den emin değilim, internette çeşitli yorumlar var.

Samsung 50C530, Panasonic 50G20E'ye göre nerdeyse 1000 lira ucuz ama içimden bir his git Panasonic al diyor, o yüzden gidip 2000 liraya Samsung'u alıp çıkamıyorum bir türlü.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    g20 goruntu olarak tabi ki de daha iyi ben de onu almayi dusunuyordum fakat 1000 lira buyuk bir fark ve panasonic mkv film oynatamiyor. Tabi yine de tercih meselesi =)
    Vorsprung durch Technik

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)