User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
104 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: LED'mi ? Plazma'mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı COOLFEAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili afrika deve kurbağası arkadaşım sen fotonu degil fotonun üzerine hareket ettiği elektronu görüyosun oda ufacık bir madde görmediğin şeylere inanmıyormusun? fotonunda görülememesinin tam sebebi foton u gormek için gönderdiğin ışık hüzmesi foton içerdiği için fotonların birbirine çarpması sonucu birbirlerinin yerlerini değiştiriyorlar bu arada aha detaylı acıklama aşşada
    afrika kurbağası ne oluyor şimdi? zevzeklik yapmanın lüzumu yok.

görme olayı nasıl gerçekleşiyor? ışığın görünür spektrumundaki fotonların gelip gözümüzdeki reseptörleri uyarması sayesinde elbette. gözümüzde görüntü üreten bir ışık kaynağının görünmez olduğunu söylemek saçmalamaktan başka bir şey değil. televizyondan çıkıp gözümüze giren fotonlar da ışık hızında hareket ediyor, ışıktan hızlı hareket ettiğini iddia etmek cehaletin daniskası.
    If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    plazma - led - lcd bana göre sıralama budur

COOLFEAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam istediğini de karışmasın topic ben arakdaşa bilgi verek için açtım isteğini yaz
    [SIGPIC][/SIGPIC]

art - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cemsultan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu bu cihaz neden bu kadar ucuz, ne eksisi var bunun?

mkv formatı oynatabiliyor mu?

Gecenin köründe aklımı çelecek bu cihaz
    Tek eksiği IP tv olamaması (internet girişi yok) =)) O da işin şakası, ülkede IP tv şu an için kullanılamıyor. İçin rahat olsun dostum gayet memnun kalırsın. Ukku 'nun da dediği gibi standart yayında zaten plazma lcd ve ledlerden 10 kat iyi, hd yayında ise diğerlerinin görüntüsü biraz sanal kalıyor plazma en gerçek görüntüyü verir sana. Ama bu dediklerim seni 10 yıl idare eder 10 yıl sonra gerçek anlamda bir 3D tv alıp rahatlarsın, eğer şimdi bir led veya buna ek olarak bir de 3D alayım dersen seni belki 30 yıl götürür ama 10 sonra çağın bir hayli gerisinde kalırsın =) Karar senin..
    Vorsprung durch Technik

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes led demiş ama ben de muhalefet olanlardanım.OLED şuanda yaygın bir teknoloji değil şuanda led aydınlatmalı tv ler led tv adı altında satılıyor.plazma diyen üyelerin dediklerine katılmakla beraber bende plazma diyorum.

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Led ile Lcd arasında tek fark aydınlatma. Led tvler Lcd tv zaten. Arkada floresan aydınlatma yerine led kullanılmış ve bu bazı problemlere yol açıyor. Beyaz rengin aşırı göz alması, beyazın hafif maviye kaçık renkte olması ve ekran siyah olduğunda farkedilen bazı yerlerin açık bazı yerlerin ise daha koyu renkte aydınlatması vs. Enerji tüketim farkı kendini 5 10 yıl arası amorti ediyor bunu düşünmeye de gerek yok Led ismi tamamen pazarlama taktiği. Netlik ve diğer özelliklerde hiç bir değişme yok. Sadece daha parlak ama düzgün bir Lcd tv zaten yeteri kadar aydınlatır. Seçiminizi plazma ve lcd olarak yapın.
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

dragonflydesing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu anda plazmaya yönelmiş durumdayım arkadaşlar model araştırıyorum sadece merak ettiğim konu,plazma ısınır demiş bir arkadaş ? ben alacağım üründe sağlamlık olsun istiyorum özellikle televizyonda,o yüzden led mi yoksa plazma mı daha sağlam ? ve plazmada mkv falan oynatan çok özellikli bir model bulabilirmiyim,3.000TL ve aşağısı fiyat etiketi olan 46-50inc arası model önerilerinize açığım arkadaşlar gerek led gerek plazma,özellikle kullanıp tecrübe etmiş olanlar varsa.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pioneer plazma çok iyidir

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bıldıgım duydugum led lcd dende daha uzun omurlu.zaten bosuna gelıstırmedıler ılk plazma sonra lcd sonra led bende gittim led aldım goruntu guzel bakalım kac sene kullanıcaz bılgısayarımdakı dell lcd 5 sene oldu daha bişiyi cıkmadı belkıde elektronık bıraz şans işi

art - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzun omur olarak led daha iyi ama tv denen sey goz zevkidir sirf saglam olacak diye de bundan taviz verilmemeli bence. plazmalar yaklasik 60.000 ledlerin de 100.000 saat civari omurleri var.
    Vorsprung durch Technik

COOLFEAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım şuan piyasadaki en kötü lcd led veya plazmayı alsanda gunde 4 5 saat ızlemekle onun omrunu tamamlaması yaklasık bır 30 sene sürer samsung c6000 serisi dahil ve sonrası butun formatları destekler media playerları lglerde soyle bır durum vardı ekstra para ıle format destek acılıyordu yanlış hatırlamıyorsam ama ne kötü ihtimal 500 tl bir dark media player alırsın canavar gibi izlersin herseyi codec derdinde olmaz plazma ısınma problemi die bir olay yok aslında makine dogası gereği sıcak calışıyor tek problem oda kucukse ve televizyon buyukse 60inc vs yazın oda ıyıce ısınır kısın işine yarar ayrı
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsung C6000 serisini ben de öneririm, 1 ay önce aldık. Bir çok formatı oynatıyor. O zaman aldığımız fiyat performans oranı en yüksek tv idi.
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

cemsultan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Panasonic 46G20 ve 50G20 modellerine bakmak için Vatan Bilgisayar'a gittim, oradaki görevli arkadaşla görüştüm, usb den film oynatabildiğini, mkv formatlı HD filmleri izleyebileceğimi, harici hdd bağlayabileceğimi söyledi.

Bu cihazlar hakkında yorumlarınızı bekliyorum, zira 50G20'yi az daha alıp çıkıyordum, son anda vazgeçtim

Fiyat olarak;

46G20 için 2563/12= 213,58
    50G20 için 2890/12= 240,83

worldcard'a taksit yapıyorlar.
    - 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı art Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tek eksiği IP tv olamaması (internet girişi yok) =)) O da işin şakası, ülkede IP tv şu an için kullanılamıyor. İçin rahat olsun dostum gayet memnun kalırsın. Ukku 'nun da dediği gibi standart yayında zaten plazma lcd ve ledlerden 10 kat iyi, hd yayında ise diğerlerinin görüntüsü biraz sanal kalıyor plazma en gerçek görüntüyü verir sana. Ama bu dediklerim seni 10 yıl idare eder 10 yıl sonra gerçek anlamda bir 3D tv alıp rahatlarsın, eğer şimdi bir led veya buna ek olarak bir de 3D alayım dersen seni belki 30 yıl götürür ama 10 sonra çağın bir hayli gerisinde kalırsın =) Karar senin..
    10 seneye kim öle kim kala

Bu cihazda aklımın köşesinde dursun.

Edit: Bu samsung 50c530'da kontrast için "mega dinamik kontrast" diyor, bu ne demek?
    - 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...................

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o paraya alacagın en iyisi plazma panasonic tavsiye olunur hz olarak 400 hz alabilirsin yükseği hikaye su anki yayın kalitesi 50 hz hadi yabancı kanaların bazılarında 100 hz
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni 2011 modeller türkiyeye geldi gelecek almışken yeni modelleri almakta fayda var

plazma olarak da yeni panasonic g30 serisi lcd/led olarak da yeni samsung d serisi gayet iyi ürünler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni modellerin geleceğini banada söylediler fakat fiyatları yüksek olacakmış.

estremo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Panasonic g20 serisini öneririm. Detaylı bilgi almak istiyorsanızda yardımcı olurum Electro Worldde çalışıyorum yönlendirebilirim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)