0 2. el önemli değil dediğim gibi herşeyli 4 4 lük bir makina ne olurdu temiz olursa 2. de olur
makıne kadar alınacak objektıf tercıhlerı de cok onemlı; sadece kasa alıp uzerıne ıstedıgın bır objektıfı yerleştir bence...
Ex: '08 Legacy SportWagon
Next:
'03 BMW E39 530i
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936
ben nikon kullanıyorum, gayette memnunum
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
Bu konuda sidik yarıştırmanın gereği yok diye düşünüyorum.
Benim makinem seninkini döver tarzı konuşmalar çok çocuksu oluyor çünkü.
Benim çektiğim fotoğrafları bilemezsin ve bu iş üstünde ne kadar uzman olduğumu da.
Bunu açıklama veya çektiğim fotoğrafları post yapma gereği de duymuyorum. Kimbilir belki cep telefonunun kamerasıyla bile fotoğraf çekemiyorum. Bilemezsin.
Bilmeden de yorum yapmak gerkesiz oluyor.
Bende seninkileri bilmem. Çok da umurumda değil açıkçası
Arkadaş tavsiye istedi bende düşüncelerimi söyledim.
Sen aradan neden bana laf atıyorsun onu anlamadım. Senin tavuğuna kışt diyen olmadı sanırım.
Onun için sana pentax'ınla mutluluklar.
Hee unutmadan keşke bodyleri değil objektifleri için tartışıyor olsaydık.
Bilmem anlarmısın ama pro fotoğrafçı önce makineyi değil objektifi sorar.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Bende amatörüö zaten pro değilim ki
Neyse benim amacım sidik yarıştırmak değildi kusura bakma. Sadece ben tavsiyemi biraz daha detaylı yaptım sebep sonuçlar ile bana göre...
Fotoğraflarıda arkadaş istedi diye postladım... Öyle fotoğraf yollama hevesim yok yani ona dikkat lütfen.
Objektifleride tartışırız sorun değilben 500liralık body ile de fotoğraf çekiyorum çünkü üstüne tamy 70-200 bağlayıp
Ama arkadaş önce kit olarak sormuş ondan ona göre cevap verdim lensler ile ilgili açıklamayıda yaptım.
Satıcısı değilim ki tavuğuma kışt de
Kusura bakma dalaşma gibi olduysa.
Ben tabiki senin fotoğraf çekip çekmediğini bilemem ama eğer ilgili ve bilgili ise zaten nikondan şaşma demek yerine en azından bir iki neden ile bunu açıklamanı beklerim.
Bilgi paylaşmak içindir.
Arkadaşım sen de haklısın tabi ki ama herkesin kendine göre bir doğrusu var.
Ben Nikon kullanırım sen Pentax aslında makine de objektif de önemli değil.
Çeken önemli. Bu makine tartışmaları bizim pug-vti gibi
Sabah sabah canımız sıkılmasın.
Böylece tatlıya bağlayalım.
Estağfurullah ne kusuru kırıcı bir şey söylediysem sen de benim kusuruma bakma.
Bi vesikalık çekerim ödeşiriz .![]()
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
pentax makine ve 18-200 lens alırsak lens ve model tercihlerini bir sıralar mısın? verceğim fiyat bir 550d ve 18-200 lens fiyatını geçmeyecek şekilde olursa tabi.
Yakın zamanda yurt dışından banada Nikon D300S gelicek. 18 55 lens ile. nasıldır bu makina?
D90 istemiştim ama bunu almışlar.
arkadaşlar yardımcı olduğunuz için telekkür edrm ama dediğim gibi temiz ve güzel bir makine olursa kendimi onunla geliştirip uzun bi süre kullanmak istiyorm benm amacım sadece hobi amaçlı. bu iş üzerinde çok pro. olmak gibi bi hedefim yok sizden adlığım bilgiler doğrultusunda seçimimi yapacağım![]()
pentax ya da canon govde disinda ilk dert lensten kaynaklaniyor,
kit lensle vakit harcamayin, paraniza uygun baska lens tercih edin..
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)