hangisi yani 3100 mü d80 mi![]()
d90 benim bütçemi aşıyor çok az kullanılmış d80 ile 0 3100 arada 100tl fark var bütün fotoğrafçılar kesinlikle d80 diyor ama kararsız kaldım![]()
ve 500d yeni başlayanlar için gayet güzel ve kolay bir makine türkçe menü hiç bir işine yaramaz demişlerdi ama aksine çok işime yarıyor ben diğer makineleri kullanmadım aralarındaki farkları bilmemama yeni başlayanlara kesinlikle tavsiye edrm
![]()
ben hayyamda odak fotodan mustafa abi den aldım çok yardımcı oldu bana 50mm lens çnta hafıza kartı uv filtre yedek batarya 1700 verdim gayette memnunm
Bu konu iyi oldu bende slr alıcam.Tercihim Canondan yana ama kısa sürede model yeniliyor.600 d yeni çıktı 650 nin duyurusu yapıldı.Pentax k5 böyle bir sorun varmış;
Pentax K5 ve algılayıcı lekeleri sorunu | BasÇek
Zaten K5 beni aşar K7 yada şuan yeni çıkan kd100 var sanırım iş görür gibi fiyat uygun 2300 tl Canona 550 ye vermekten iyi gibi ne derseniz?
servis icin bisey demem dogru olmaz,
burdan sormaniz daha mantikli olacaktir
PentaxTurkey.Com - Pentax Turkiye Toplulugu - Anasayfa
Experience is what you get when you don't get what you want.
Nikonun lensleri Canon a kıyasla daha ucuz. En azından uzağdoğuda böyle.. Bende Canon var ama şu an olsa sırf bu lens mevzuusu için nikon tercih ederdim herhalde.
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
OLYMPUS 'u nasıl bilirsiniz slr olarak ? Konu sahibi arkadaş kusura bakmasın yeni konu açmayalım![]()
Instagram: mutusgarage
OLYMPUS'u tavsiye etmem
canon, nikon, pentax vs. gibi makinalarda (full frame hariç) carpan 1.5 veya 1.6 olympusda ise 2, yani şöyle söyleyim olympus ile diğer makinalarla çektiğiniz fotoğraflardan daha fazla zoom yapılmış bir şekilde fotoğraf çekiceksiniz buda size birçok yerde sorun yaratıcak, birçok kişinin bu yüzden makinalarını çok ucuz fiyatlara sattıklarını gördüm
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)