User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
44 sonuçtan 39 ile 44 arası

Konu: 17.000 TL'ye Type-R...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YEY® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evren birde yanlış hatırlamıyorsam toprağa giren type-r'lar vardı fiesta st'ler bile daha hızlılardı etaplarda
    Doğru, ben bir tanesini biliyorum, kendisi de tamamen keyfine yarışan bir abimizdi. Ralli de süspansiyon ayarı en önemli kriter, bir de lineer olmayan güç dağılımı olunca fitenk aldım çıktım çayıra oluyor birazcık kasılsa yürür ama fiesta varken uğraşılmaz, al bin

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    güzel araçlar
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YEY® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evren birde yanlış hatırlamıyorsam toprağa giren type-r'lar vardı fiesta st'ler bile daha hızlılardı etaplarda
    Evom, alınabilitesi yüksek araçlar. Şanzıman konusunda sıkıntıları vardı doğru, onunda çözümünü son 2 sezonda kilit oranlarını ayarlayarak buldular.

17bin lira, iyi fiyat. Plakasız da olsa roll gecelerinin kabusu olursun üzerine 3-5 bin lira daha harcarsan :P

Pistteyse, diğer typerlar ile yarışmıycaksan, hikayesin. Ya Palio geçersin, yada Bmw Porsche Clio'lar tokat manyağı yapar.

Murat Özcan
    Misafir
    bence typer dusununler bu araclara baksın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe-E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evom, alınabilitesi yüksek araçlar. Şanzıman konusunda sıkıntıları vardı doğru, onunda çözümünü son 2 sezonda kilit oranlarını ayarlayarak buldular.

17bin lira, iyi fiyat. Plakasız da olsa roll gecelerinin kabusu olursun üzerine 3-5 bin lira daha harcarsan :P

Pistteyse, diğer typerlar ile yarışmıycaksan, hikayesin. Ya Palio geçersin, yada Bmw Porsche Clio'lar tokat manyağı yapar.
    iyi de plakasiz polis oper zaten, ralliye sokacak olsan bu sefer de adam gibi grup n yapmak dunya masraf ben zamaninda sanayide 50 lira olan balataya pistte 150 lira vermis adamim, ben bilmem (siena)

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araçları pist yarış dışı kullanmak için almak saçmalık olur. Type-r cup'lar düzenlenirse iş görür. Ayrıca antrenman aracı olarak alınabilir. Ralli vs için sahibinden de kit car'lar vardı bir aralar.. Başlangıç için onlar daha uygun olur. Rolling kovalamak milleti geçmek için alınıcak araçlar değil bunlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)