Rafi abi yakın zamanda getiriyo rotaları![]()
rota gelirse iyi olur valla. replika olduğu için sprint hart gibi pahalı da olmaz. rotanın beyazı yok ama alır boyarsın bişey olmaz![]()
Arkadaşlar selamlar bende uygun fiyatlı ;
17 Inch 4x108 ET25 O.Z. Ultraleggera arıyorum renk farketmez.2 .el de olabilir.
Bendeki aracımın ork jantını da satıyorum (207 RC) -çizik yok piano black boyalı..
Teşekkürler..
SPARCO 10 KAMPANYALI FIYAT!!!!!! - sahibinden.com' daki yüz binlerce vasıta ilanından dakika iki tanesi sahibini buluyor.
Sparco 10 19 ve 18 inç 5x112 sini sıfır veya ikinci el bulanın 40 yıl kölesi olurum.
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
alakasız ama szn araç ss plakalı 306tı mı??
Rota fabrikasıyla anlaşma imzalamak ve ilk siparişi oluşturmak için pazartesi filipinlere gidiyorum beklediğinize değecek arkadaşlar![]()
Orjinal 15 inç Megane coupe jant ve lastikleri - sahibinden.com' daki yüz binlerce vasıta ilanından dakika iki tanesi sahibini buluyor.
bu jantın göbekleri yok ... göbekli lazım..
olmadı
Kelepir 15 4100 jant - sahibinden.com' daki yüz binlerce vasıta ilanından dakika iki tanesi sahibini buluyor.
ankaradan ista gelicek olan biri varsa alır gelirse çok makbule geçer
http://renault1916v.net/r19-16v/phas...ult-19-16v-24/
Sevdiğim bi abime ısrar ettim, çok yakışıcaktı aracına ama almadı, kendi kaybetti.Kaçmicak bi jant, fiyatı uygun, tipi güzel, hayırlı olsun diyorum;
Mercedes 18 jant - sahibinden.com' daki yüz binlerce vasıta ilanından dakika iki tanesi sahibini buluyor.
![]()
K.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)