Hangi sebepten dolayı son oturacağın yer aç bakalım birazda bizimde bilgimiz olsun.
Printable View
Anadolu yakası bana başka bir şehir gibi geliyo hiç haz etmiyorum.
En basit örnek boğaz'ın iki yakası arasında dünya kadar fark var. Anadolu yakasında Bebek, Ortaköy, Taksim vs gibi yerlerin olmamasından kaynaklı sanırım bana garip geliyor.
çamlıca--koşuyolu-ataşehir
Anadolu yakasının boğaz tarafında Avrupadaki gibi bir çekicilik yok. Beşiktaş'dan Hisar'a kadar Avrupa yakasında alternatif o kadar çokki insan ne yapacağını şaşırıyor. Ben çok keyif alıyorum Avrupada yaşamaktan.
En basitinden evine dönmek için hergün o köprü trafiğine girmek düşünmek bile istemiyorum :D
Yine alınganlık yapmışsınız ya neyse :)
Ben 1995 den beri B.çekmecede oturuyorum sakin olun beyler..
1. sebep buralar eskisi gibi değil, felaket kalabalıklaştı, yolları yetmiyor.
2. sebep hala oturmamış semtler olduğu için her taraf şantiye alanı binalar yapılıyor toprak pislik gürültü hiç eksik olmuyor.
3. sebep istanbulun merkezine çok uzak, bırakın sosyal hayatı etkilemeyi, bir çok işiniz gücünüz için dünyanın yolunu tepiyorsunuz.
4. sebep toplu taşıma yoksunu. metrobüs yeni geliyo işte 1 sene sonra çok şükür..
5. sebep yazın deli gibi göç alıyor, kız arkadaşını anneni kız kardeşini alıp sokakta yürüyemiyosun b.çekmecede, laf atan kavga çıkaran asılan bitmiyor. (sahil eskisi gibi değil kimse inkar edemez) Kendi semtinde yabancı gibi geziyorsun..
Yani öyle deidğin gibi karılar kızlar lüks arabalar falan değil.. Bilip bilmeden tanımadan hemen yargılamışsın.. Karı kız lüks araba sevdalısı olduğumu nerden çıkarttın ayrıca onuda anlamadım.
7 Sene acıbademde yaşadım. yukarda söylediklermin 1 tanesinin bile orda olduğunu söyleyemem. Ve evet ekstradan bide dediğin gibi karı kız lüks araba çok var oralarda...
Bu yazdıkların her semtte var sem bi kayabaşı esenyurt arka tarafları için bunları söyleyebilirsin evet anadoluda kartalda 16:9 3boyutlu adalar kestane adalar niş yapılmıyormu yıllardır her yerde varbu,
Sana tek katılacağım nokta yazın sahili inanılmaz derecede kalabalık oluyor geceleri çıkmıyorum bende sabah kahvaltıya gidiyorum en güzeli,
alo de gelelim halledelim biladerim böyle bi durumda...
valla yolu uzun olabilir ama diğer dediklerine katılmıyorum.sosyal hayat senin çevrene ve arkadaşlık ilişkilerine bağlı.buralardada ortam sağlam...
sahil kısmında haklısın yazın biraz abartı oluyor.ama artık polis geldi bu sene daha değişik olur diye düşünüyorum.
yaşadığın yeri sevmeyi bilmezsen zaten oturmak ızdırap gibi gelir sana.
ben bu istanbul tabelası olan semtime girdiğimde nedense huzur doluyorum.
hem bişey daha var anadolu yakası dediğin yerde kapalı otoparktan araba götürüyolar ona göre :D
Beykent kampüste okurken çıkışta otobüs bekliyoruz bir gün okulun daha ilk zamanları.Otobüs geldi muavin İstanbuul İstanbul diye bağırdı , yanımda ki kız ağlamaya başladı.Noldu dedim İstanbul da değilmiyim ben diyo:D Antepten gelmişti kız nolduğunu şaşırdı